Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji je Ferguson

Bilić bolji trener od Ćire, Cice, Tanca...

'25.06.2012., Zagreb - Slaven Bilic nakon sestogodisnjeg mandata na celu hrvatske nogometne reprezentacije sa suradnicima odlazi u Moskvu gdje je preuzeo trenersko mjesto kluba Lokomotiv.  Photo: Mark
'Marko Lukunic/PIXSELL'
11.01.2013.
u 14:32

Statističari IFFHS-a iz Kölna objavili su listu najboljih trenera 21. stoljeća, a Slaven Bilić proglašen je najboljim na ovim prostorima! Bolji od Ćire, Cice, ali i Advocaata, Zica, Klinsmanna...

Glasovi su stizali sa svih strana svijeta, a za najboljeg trenera proglašen je Alex Ferguson (180 glasova) i tako za šest bodova nadvisio Josea Mourinha (174).

Slijede ih Arsene Wenger, Vicente del Posque, Marcelo Bielsa, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti i Luiz Felipe Scolari, a najboljih deset zatvara Rafael Benitez.

Slaven Bilić, bivši izbornik hrvatske reprezentacije, danas na kormilu moskovske Lokomotive, dijeli 32. mjesto s 40 bodova s Marcom van Bastenom. Iza njega su Mircea Lucescu, Rudolf Voller, Dider Deschamps, Dirk Adcovaat, Oleg Blokhin, Jürgen Norbert Klopp, Laurent Blanc, Roberto Di Matteo, Leo Beenhakker, Fatim Terim itd.

Legendarni trener svih trenera Ćiro Blažević tek je na 177. mjestu (4 boda), a ispred njega su kao 109. na listi Zlatko Kranjčar (12), te 138. Branko Ivanković (9).

Cijelu listu možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BabaZaba
16:25 11.01.2013.

Svaka cast Slavene uvjek sam tvrdio da si najbolji nas trener. Molim Vas ne spominjite mi Ciru. Imao sam priliku raditi s jednim covjekom iz Irana i nikada necu zaboraviti kako mi imao nesto vazno reci (Naravno uzbudjen od srece) IRANSKA reprezentacija dobila je n ovog trenera koji ce nas odvesti milion posto na svjetsko prvenstvo znas on je tako dobar) Reko je da ce se ubiti ako to ne ostvari. E moj prijatelju on ce se ubiti ako ne dobije peneze...

OB
-obrisani-
17:21 11.01.2013.

Ciro je za Bilica doktor nogometa. Pa Bilic nezna spojiti dvije recenice.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:55 11.01.2013.

Ha, ha, ha… Ovo ce Ciru dokrajciti… Cak je i Ivankovic, njegov bivsi pomocnik, ispred njega! Treba ga intervjuirati pod hitno, dok je jos bijesan, da se malo (opet) smijemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije