Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Bale u Real za "samo" 90 milijuna eura

gareth bale
Reuters/PIXSELL
01.09.2013.
u 09:25

Navodno će Bale po sezoni zarađivati sedam milijuna eura, a potpisat će na šest godina

Tottenham i Real Madrid navodno su konačno dogovorili transfer Garetha Balea. Engleski mediji pišu da odšteta iznosi 90 milijuna eura (Ronaldo bi tako ostao rekorder sa 94), a da će madridski klub danas i službeno potvrditi transfer. Navodno će Bale po sezoni zarađivati sedam milijuna eura, a potpisat će šestogodišnji ugovor. A dobivat će čak 60 posto od prodaje svojih dresova (Ronaldo dobiva 40 posto). Jučer su Spursi za 14 milijuna eura kupili sjajnog mladog veznjaka Ajaxa Christiana Eriksena.

Nijemci pišu da će Mladen Petrić karijeru nastaviti u drugoligašu Kölnu.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije