Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Anas Sharbini: Ako me Rijeka želi, 
ne bih imao ništa protiv povratka

Anas Sharbini
Goran Kovačić
16.12.2012.
u 20:27

– Kada počne prijelazni rok, sve će biti mnogo jasnije. Ili će ugovor s klubom ispasti neraskidiv ili će postati pravno nevaljan

Bivši igrač Rijeke i Hajduka plaću nije dobio već tri mjeseca i ugovor može raskinuti bez odštete, sve će biti jasnije do kraja godine

Anas Sharbini želi se vratiti u Rijeku. Iako ga ugovor sa saudijskim Al Ittihadom veže još dvije i pol godine, nekadašnji hrvatski reprezentativac priznao je da klub ponekad ne ispunjava sve što su se dogovorili i ovjerili u ugovoru.

– Teško je povjerovati, ali i ovdje ima problema s isplatom plaća. Iako mi je dobro u Ittihadu, raskinut ću ugovor ako budem mogao. A onda mi je Rijeka sigurno prva opcija. Ako me želi, ja ne bih imao ništa protiv povratka – kazao je Anas.

Ipak je Anas Sharbini odigrao najbolje utakmice u momčadi s Kantride. Povratak bi mu u ovom trenutku baš odgovarao jer mu je upravo sadašnji Rijekin trener Elvis Scoria iskazao povjerenje te ga 30. srpnja 2005. prvi put uvrstio u momčad u pobjedi protiv Cibalije (4:1). Anas je u Rijeci ukupno zabio 33 pogotka, a kada se preselio na Poljud, Hajduk je Rijeci isplatio 1,8 milijuna eura.

– Kada počne prijelazni rok, sve će biti mnogo jasnije. Ili će ugovor s klubom ispasti neraskidiv ili će postati pravno nevaljan što će mi otvoriti put povratka na Kantridu – ističe Anas.

Otac Jamal Sharbini, koji se najviše brine o karijeri svojih sinova, potvrdio je da bi Anasu najbolje bilo vratiti se u Rijeku, pogotovo ako može otići bez odštete.

– Kako u klubu nije dobio plaću već tri mjeseca, ugovor sa Saudijcima mogao bi raskinuti bez odštete. Ako je to istina, onda bi mogao otići kamo god želi, a sigurno bi mu najbolje bilo vratiti se u Rijeku – podvlači otac Jamal Sharbini koji uglavnom donosi konačne odluke.

Vijesti koje stižu iz Saudijske Arabije uopće se ne sviđaju Hajduku koji je Al Ittihad već prijavio Uefi zbog neplaćene odštete od 13,5 milijuna kuna. Kada se tom iznosu dodaju i kamate, Saudijci su Splićanima dužni više od 15 milijuna kuna. Kako je klub u velikim financijskim problemima, pitanje je kada će Hajduk dobiti svoj novac.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:03 16.12.2012.

Otičeš ti malo na burzicu kako je krenulo pa ćeš možda radit u struci a ne glumit nekakvoga velikog sportaša kad svi znamo da si polu sportaš i mrvicu bolji od nas rekreativaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije