Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VIDI NA JEDNO OKO

VIDEO Zenitovi huligani prekinuli utamicu, vratar Dinama ozlijeđen!

Anton Šunin
RIA novosti
17.11.2012.
u 14:20

Antonu Šuninu baklja je doletjela preblizu i navodno mu oštetila vid na jednom oku

Utakmica ruskog prvenstva između Dinama iz Moskve i Zenita St. Petersburga prekinuta je u 36. minuti kod vodstva domaćina od 1:0.

Naime, s tribina je u teren bila bacana pirotehnika, a jedna petarda koju su bacili Zenitovi navijači doletjela je pored vratara domaćina Antona Šunina. Dim mu je toliko iziritirao oči i nije mogao nastaviti utakmicu pa je glavni sudac poslao momčadi u svlačionice nakon što se konzultirao s oba trenera. Prema prvim informacijama, Šunin navodno uopće nije vidio na jedno oko nakon incidenta te mu je oštećena rožnica!

Šef ruske lige potvrdio je da se utakmica otkazuje.

- Nogometni teren nije ratna zona - rekao je Sergej Čeban i dodao kako će u njihovom savezu odlučiti tko će biti proglašen pobjednikom utakmice.

Ruska vlada također se bori ne bi li izbacila huligane iz nogometa. Prije utakmice je uhićeno 35 huligana i jedne i druge momčadi.

Inače, posljednja utakmica koja je bila prekinuta, također radi baklji na travnjaku, bila je ona između moskovskih Dinama i Torpeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije