Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ZAVRŠNICA

VIDEO Golovi za trofej Hrvatske! Kramarić i Majer stavili točku na i, raspucani vatreni slave u Kairu

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
Igor Soban/PIXSELL
26.03.2024.
u 22:55

Andrej Kramarić zabio je za 3:1 u 77. minuti dvoboja na nacionalnom stadionu u egipatskoj prijestolnici

Egipat je u velikom finalu ACUD kupa u Kairu kojeg su i sami ugostili poveo već nakon pet minuta igre. Ali gotovo sve ostalo bilo je u znaku Hrvatske. Ne jedan, dva, tri, već četiri pogotka zabili su izabranici Zlatka Dalića do kraja utakmice i tako uzeli trofej. Kakav, takav, prijateljski, ali opet - trofej. U društvu respektabilnih reprezentacija poput Egipta i Tunisa te Novog Zelanda biti pobjednik usred klupske sezone, i to pred 95 tisuća navijača u Kairu, nije mala stvar.

No dakle, Nikola Vlašić bio je izjednačio u 21. minuti, Bruno Petković je postavio na 1:2 u 57. minuti, a onda je Andrej Kramarić odlučio postaviti svojevrsnu točku na i čitavog ožujskog druženja vatrenih. Ubacio mu je Lovro Majer iz slobodnog udarca, Kramarić je ostao nečuvan i zabio pored nemoćnog egipatskog vratara. Njegov već 28. pogodak za Hrvatsku možete pogledati OVDJE.

Nije to bilo sve, jer na koncu je Majer i sam u 86. minuti zabio gol za 4:1. Fantastičan, fenomenalan kraj i velika pobjeda Hrvatske u Kairu. Majerov gol pogledajte OVDJE.

Komentara 1

B2
bordon 2
08:52 27.03.2024.

Lovro Majer mora u prvih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije