Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADALI TENISOM

VIDEO Pogledajte neke od ispada koji su obilježili odnos Đokovića i Ivaniševića. Hrvat ima čelične živce

Australian Open
Foto: TRACEY NEARMY/REUTERS
1/6
27.03.2024.
u 11:23

Doima se kao da Goran Ivanišević nije previše zamjerao srpskom tenisaču na žestokim reakcijama. "Kao i svako drugo ljudsko biće, mora se nositi sa svojim unutarnjim borbama. Nije to lako, uopće nije lako", rekao je jednom prilikom

Novak Đoković objavio je da on i hrvatski trener Goran Ivanišević prekidaju dugogodišnju suradnju. Bivšem asu posvetio je emotivnu objavu na društvenim mrežama. Još nije poznato niti tko će biti novi Đokovićev trener, niti koji je novi korak za Hrvata. Ono što će ostati upamćeno iz njihove suradnje su broji trofeji i brojne svađe na najvećim svjetskim terenima. Izdvajamo nekoliko upečatljivih epizoda.

Jedan je ispad Novak Đoković imao u polufinalu Australian Opena protiv Jannicka Sinnera, meču koji je navodno slomio suradnju. Premda je tijekom čitavog meča bio smiren, u posljednjem setu je poludio i počeo vikati: "Kako ste loši... Užas, užas, svi!" Snimku možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Otkriveno koliko Ivanišević zarađuje kod Đokovića, iznos bi vas mogao iznenaditi

Prije toga Đoković je imao zamjerke i tijekom US Opena. U 3. kolu Grand Slam turnira protiv Lasla Đerea zaostajao je 0:2 u setovima. Premda je uspio preokrenuti, frustracija srpskog tenisača ponovo je izašla na vidjelo. Đoković je na početku četvrtog seta vikao prema svom treneru Goranu Ivaniševiću što često radi. "Pa reci, bre!", prolomilo se stadionom. Ivanišević je na to ostao miran i samo promatrao meč. Snimku možete vidjeti OVDJE.

U finalu Wimbledona Carlos Alcaraz porazio ga je s 3:2 u setovima. Osobito je frustriran bio u drugom i trećem setu kada je Ivaniševiću dobacivao: "Gdje mi je nestala igra?" Naposljetku je se bacao reket. Sve to mu nije pomoglo obzirom da je 20-godišnji Španjolac došao do svog prvog naslova u slavnom turniru.

VEZANI ČLANCI:

Jedan od žešćih ispada bio je tijekom drugog kola Roland Garrosa protiv Martona Fucsovicsa. Premda je u meču uvjerljivo slavio, pokazao je svoj kratak fitilj. U jednom je trenutku dobacio Ivaniševiću: "Ustani, ustani, ne čujem te, je**te!' Trener je objasnio kako često nastoje komunicirati tijekom meča, ali zbog glasnog navijanja publike između gemova ne čuju jedan drugoga.

GALERIJA Alcaraz u finalu Wimbledona porazio Đokovića i uzeo svoj prvi engleski Grand Slam

Australian Open
1/56

Ipak, doima se kao da Ivanišević nije previše zamjerao srpskom tenisaču na žestokim reakcijama. "Kao i svako drugo ljudsko biće, mora se nositi sa svojim unutarnjim borbama. Nije to lako, uopće nije lako. On je broj 1, uvijek želi više, stalno želi napredovati", rekao je jednom prilikom hrvatski trener.

Foto: SofaScore

Komentara 3

DU
Deleted user
11:52 27.03.2024.

Ajde o cemu vi to raspravljate. Pa to nisu gladni i bosi pa da se svadjaju oko toga tko ce pojesti veci sandwich. Zivot ih je razmazio tako da se oba dvojica sada ponasaju kao 13-godisnje djevojcice koje vise nisu BFF.

Avatar volim fritule
volim fritule
11:39 27.03.2024.

to njegovo psihićko stanje je sve posljedica dugogodišnjeg rata u srbiji

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
11:36 27.03.2024.

Pogledajte neke od ispada koji su obilježili odnos Đokovića i Ivaniševića. Hrvat je imao čelične živce i dobru platu a Srbin je imao telent i puno novca pa su u duhu balkanskog bratstva i jedinstva godinama surađivali kao svoj uz svoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije