Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI MEDIJI

Pročitajte što srpski mediji pišu o razlazu Ivaniševića i Đokovića. Svi spominju jednu stvar

ATP Finals
GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
27.03.2024.
u 10:26

Srpski mediji su s velikim zanimanje popratili iznenadi prekid suradnje Ivaniševića i Đokovića.

Novak Đoković je na društvenim mrežama objavio prekid suradnje s bivšim hrvatskim tenisačem i dosadašnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Najtrofejniji tenisač je putem društvenih mreža objavio nakon nakon šest godina jedan od najboljih hrvatskih tenisača bivše neće biti na poziciji njegovog trenera. Srpski mediji su s velikim zanimanje popratili iznenadi prekid suradnje Ivaniševića i Đokovića. 

GALERIJA Đoković raskinuo suradnju s Ivaniševićem

ATP Finals
1/5

- Životni slom Ivaniševića: Nedavno imao skandal zbog razvoda, sad dobio otkaz od Novaka - piše portal Blic uz komentar:

- Sapunica između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjane Dragović jedno je vrijeme bila u punom jeku. Teniski trener svojedobno je na Instagramu objavio nešto slično otvorenom pismu, upućenom izravno njoj. Gorak je bio ton legendarnog tenisača i bivšeg trenera Novaka Đokovića koji je preživio teški privatni brodolom. Iza toga je velika ljubavna priča s nesretnim završetkom.

Foto: SofaScore

VEZANI ČLANCI:

- ŠOK! NOVAK ĐOKOVIĆ RASKINUO SARADNJU SA GORANOM IVANIŠEVIĆEM: Bomba iz teniskog svijeta - najbolji tenisač planetq ostao bez trenera - piše Kurir te dodaje:

- Prema saznanju Kurira, prvi razgovori o mogućem prekidu suradnje uslijedili su nakon osvajanja posljednjeg Mastersa sezone u Torinu prošle godine, koji je, iako je završio trijumfalno za Novaka, osvajač 40 Masters titula bio izuzetno iscrpljen uoči finala Davis Cupa, u kojem je Srbija u polufinalu nesretno izgubila od kasnijeg prvaka Italije. Pretpostavlja se da je ovoj odluci, uz niz neočekivano loših rezultata koji su bili razočaranje za obojicu, prije svega doprinio nagomilani umor hrvatskog stručnjaka od napornog režima rada na turneji s Đokovićem

- Šok iz ničega: Đoković raskinuo suradnju s Ivaniševićem - javlja Nova S. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije