Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINSKA POBJEDA

VIDEO Pogledajte majstorski potez Kovačića! Vatreni Cityju osigurao pobjednički pogodak

Premier League - AFC Bournemouth v Manchester City
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.02.2024.
u 21:00

Kovačić je igrao za City do 83. minute, dok Joško Gvardiol nije konkurirao za nastup zbog ozljede gležnja. Drugi City sada ima 59 bodova, jedan manje od vodećeg Liverpoola, dok je Bournemouth 13. sa 28 bodova

Aktualni prvaci Engleske, nogometaši Manchester Cityja minimalnom 1-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Bournemoutha u 26. kolu primakli su se vodećem Liverpoolu na bod zaostatka.

Važnu ulogu u jedinom golu na utakmici imao je i hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić, on je u 24. minuti dugom loptom pronašao Haalanda u domaćem 16-ercu, udarac Norvežanina obranio je Neto, ali najbrže je na odbijanac reagirao Foden i zatresao mrežu. Snimku sjajnog dodavanja i odlučujućeg pogotka možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Kovačić je igrao za City do 83. minute, dok Joško Gvardiol nije konkurirao za nastup zbog ozljede gležnja. Drugi City sada ima 59 bodova, jedan manje od vodećeg Liverpoola, dok je Bournemouth 13. sa 28 bodova.

VIDEO Zagreb: Trening Real Betisa

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
01:09 25.02.2024.

pametno, trebaju svi više gledati na vikinga i dodavati mu a ne biti zavidni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije