Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO IH ZADIVIO

'Modrić nosi Real na svojim leđima. Ima sjajne ponude, ali cilj mu je ostati u Madridu'

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/7
15.04.2024.
u 12:37

"Modriću je bilo teško prihvatiti novu ulogu na početku sezone, kada je ostajao na klupi. Izgledao je kao da ima snage biti u početnoj postavi i pokazao je da se ne slaže s Ancelottijem", piše novinar Sporta, Alejandro Alcaraz

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i legenda Real Marida, Luka Modrić, od prve je minute igrao u utakmici 31. kola La Lige protiv Mallorce. Njegov je klub slavio rezultatom 1:0, a strijelac je bio Aurelian Tchuameni. Modrić je igrao sve do 86. minute, a pri izlasku pljeskali su mu čak i suparnički navijači. Novinar španjolskog Sporta, Alejandro Alcaraz, ističe kako je ovakva reakcije "priznanje Modrićevog talenta i sjajne igre".

"Hrvat rijetko razočara. Protiv Mallorce je nosio Real na leđima, vodio igru i pokazao kako igra na vrlo visokoj razini unatoč tome što ima 38 godina", piše Alcaraz i vraća se na staro pitanje. Ono Modrićevog novog ugovora nakon što mu ovoga ljeta istekne postojeći. Navodi kako mu klub planira ponuditi još 12 mjeseci.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Međutim, od prošloga ljeta spekulira se o nadolazećim izdašnim ponudama iz Saudijske Arabije. Modrić ih je tada odbio želeći još neko vrijeme ostati u nogometnom vrhu i u nadi da će biti spreman za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Premda je Carlo Ancelotti ove sezone mijenjao sistem igre i naglasak stavio na mlade igrače, Modrićeve igre nameću ga kao važnu kariku u momčadi, osobito u teškim trenucima.

"Modriću je bilo teško prihvatiti novu ulogu na početku sezone, kada je ostajao na klupi. Izgledao je kao da ima snage biti u početnoj postavi i pokazao je da se ne slaže s Ancelottijem. Međutim, kako je sezona prolazila i konkurencija bila sve veća, tek je sada shvatio svoju ulogu koju mora prihvatiti ako želi ostati još godinu dana", piše novinar Sporta pa zaključuje:

"K tome ima zanimljive ponude iz Sjedinjenih Američkih Država i arapskih zemalja, kao i vrhunskih europskih momčadi te klubova iz svoje zemlje. Modrić prima ponude, ali prioritet mu je ostati u bijelom dresu. Real će poštovati njegovu odluku, ali ga neće čekati jer je cilj pronaći igrača sličnog profila."

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije