Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEMAČKOJ

VIDEO Pogledajte kako se Modrić ponio prema navijaču u invalidskim kolicima, ovo mu neće zaboraviti

Luka Modrić
Foto: Printscreen
1/6
13.02.2024.
u 10:34

Navijač se zove Selim i osuđen je na život u invalidskim kolicama. Živi pet sati od Leipziga, ali ga to nije spriječilo da dočeka realovce.

Real Madrid će ovoga utorka otvoriti osminu finala Lige prvaka utakmicom protiv RB Leipziga. Susret je na rasporedu od 21 sata, a igra se u Njemačkoj.

Dakako, dolazak igrača kraljevskog kluba izazvao je puno pozornosti u Njemačkoj, kao i bilo gdje u svijetu gdje se pojave. A jedan od navijača koji se okupio ispred hotela s realovcima je i Selim.

Navijač se zove Selim i osuđen je na život u invalidskim kolicama. Živi pet sati od Leipziga, ali ga to nije spriječilo da dočeka realovce.

- Ovo je veliki trenutak za mene, jako sam sretan. Ispunio mi se san, upoznao sam Carla Ancelottija - rekao je Selim za španjolske medije.

A posebno ga je oduševio Luka Modrić. Kapetan Hrvatske prišao je navijaču, upoznao se i fotografirao.

- Nemam riječi - govorio je oduševljeni Selim pokazujući fotografije s Modrićem.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije