Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO SVE

VIDEO NBA zvijezda pokušala pričati na hrvatskom. Zubac ga u nevjerici pitao: Koji je ovo jezik?

Screenshot Instagram
16.01.2024.
u 12:16

Zubac i George su u sjajnim odnosima od kada igraju za Clipperse, postali su suigrači 2019. godine, a čak su i zajedno ljetovali u Grčkoj.

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac gostovao je u podcastu kojeg vodi Paul George, suigrač iz LA Clippersa i osmerostruki All Star sudionik. Zubac i George su u sjajnim odnosima od kada igraju za Clipperse, postali su suigrači 2019. godine, a čak su i zajedno ljetovali u Grčkoj. 

GALERIJA Zubac briljira u Clippersima

1/7

George je htio Zupca predstaviti na hrvatskom jeziku, ali nije se baš najbolje snašao. 

- Imamo još jednog posebnog gosta danas. Moj brat, on je on. Broš (broj) četr...dajst? (četrdeset) - bez uspjeha je pokušavao George, a Zubac mu je kroz smijeh odgovorio:

- Ne znam koji je ovo jezik.

- On je moj čovjek. Veliki Hrvat, veliki Zubi... Pogrešno sam rekao četrdeset? - pitao ga Zubca George.

- Prve dvije rečenice: 'On je on' i 'Moj brate', to je bilo savršeno. Ali zadnji dio nisam znao što si rekao - odgovorio je Ivica. 

VEZANI ČLANCI:

George je bio pomalo razočaran.

- Htio sam reći 'On je on' i 'Moj brate', 'broj 4', pokušao sam reći 40. Radio sam na toj riječi... Ah! Radio sam cijeli dan na tome. Mogao bih ponovno - rekla je američka zvijezda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
15:07 16.01.2024.

jarane to je posljedica ljetovanja u Hellasu, das ga ba doveo na Neretvu sve bi bilo bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije