Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID - MALLORCA

VIDEO Modrić sjajnim ubačajem spasio Real. Publika ustala i zapljeskala maestru

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
03.01.2024.
u 21:22

Susret 19. kola La Lige između vodećeg Real Madrida i Mallorce umalo je protekao bez pogodaka. Zatim su u 78. minuti Luka Modrić i Antonio Rudiger uspješno svladali goste i osigurali nova tri boda za 'kraljeve'

Real Madrid i Mallorca susreli su se u 19. kolu La Lige. Trenutno vodeći 'kraljevski klub' protivnike je svladao rezultatom 1:0 i tako došao na tri boda prednosti nad drugoplasiranom Gironom, uz utakmicu više. 

Ključni igrači za madridski klub bili su kapetan vatrenih Luka Modrić i Antonio Rudiger. Nakon izvrsnog ubačaja hrvatskog maestra iz kornera Rudiger je zabio u 78. minuti za pobjedu Reala.

VEZANI ČLANCI:

Modrića je u 86. minuti zamijenio Dani Ceballos. Po izlasku publika na Santiago Bernabeu je ponovo ustala na noge i zapljeskala živućoj legendi kluba. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Komentara 8

CR
crnikruh
22:15 03.01.2024.

To je gol maestra Luke, a takvih je bilo na stotine. To najbolje zna Ronaldo koliko golova mu je namjestio zato želi Luku u svojoj ekipi.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:25 04.01.2024.

Dajte sjasite malo. Mi volimo naseg Luku, ali on je samo izveo korner. Odnosno kut ili cosak po nasemu. On nema apsolutno nikakve zasluge za gajbu. Vi ne vidite problem da cijeli tekmu nije napravil nista, I stvarno racunate da je ovo "asistencija"????

Avatar bimbopus
bimbopus
05:59 04.01.2024.

Jedini koji treba zamjenu je trener , gospodin se očito istrošio ,nešto zbog godina a nešto zbog ogromno novca kojeg je kao strateg bez strategije pokupio. Ige kraljevog kluba polako a sigurno postaju nezanimljive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije