Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA KUP

VIDEO Kakav majstor: Mateo Kovačić zabio golčinu za Manchester City s više od 20 metara

FA Cup - Fifth Round - Luton Town v Manchester City
David Klein/REUTERS
27.02.2024.
u 23:33

U 72. minuti je Haalandov niz prekinuo Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac je preciznim udarcem s više od 20 metara postigao gol za 6-2

Nogometaši Manchester Cityja s uvjerljivih su 6-2 slavili na gostovanju kod Luton Towna i plasirali se u četvrtfinale FA kupa, a pet golova postigao je norveški napadač Erling Haaland.Već na poluvremenu je Haaland imao 'hat-trick' postigavši pogotke u 3., 18. i 40. minuti, a kod sva tri mu je dodavač bio Kevin De Bruyne.

Činilo se da se domaća momčad vraća u utakmicu kad je Jordan Clark golovima u 45. i 52. minuti doveo Luton Town na samo pogodak zaostatka.No, već u 55. minuti je Haaland na četvrtu asistenciju De Bruynea postigao svoj četvrti pogodak, a tri minute poslije i peti, za koji mu je dodavač bio Bernardo Silva.

VEZANI ČLANCI:

U 72. minuti je Haalandov niz prekinuo Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac je preciznim udarcem s više od 20 metara postigao gol za 6-2. Golčinu pogledajte OVDJE.

Manchester City brani prošlogodišnji naslov, a postao je drugi četvrtfinalist nakon drugoligaša Coventry Cityja koji je u ponedjeljak s 5-0 svladao Maidstone United, klub iz šestog kvalitativnog razreda engleskog nogometa.

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
00:21 28.02.2024.

Eli bivši dinamovac pustija ili naručija koju cajku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije