Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITY SLAVIO

VIDEO Brazilac se namjerio na Kovačića i Gvardiola. Vatreni mu nisu ostali dužni

FA Cup - Fourth Round - Tottenham Hotspur v Manchester City
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.01.2024.
u 23:54

Utakmice Bristol City - Nottingham Forest i Chelsea - Aston Villa završile su bez pogodaka pa će se igrati ove utakmice u Nottinghamu, odnosno Birminghamu. Dvoboj drugoligaša Sheffield Wednesdaya i Coventryja završio je 1-1

Nogometaši Manchester Cityja jedina su momčad koja je u petak uspjela izboriti mjesto u osmini finala engleskog FA kupa svladavši na gostovanju u sjevernom Londonu Tottenham Hotspur s 1-0. Nathan Ake je u 88. minuti postigao pogodak vrijedan plasmana sljedeći krug za branitelje naslova.

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić su odigrali cijeli dvoboj za momčad Pepa Guardiole, a obojica su zaradili žuti karton. Obojica su se našla na meti Brazilca Richarlisona.

GALERIJA City postao svjetski prvak: Kovačić prvi u povijesti osvojio ovaj naslov s čak tri kluba

FA Cup - Fourth Round - Tottenham Hotspur v Manchester City
1/10

Kovačiću je prigovarao nakon prekršaja u 56. minuti, a vidi se kako mu je Kovačić žustro odgovorio. Potom je napravio prekršaj i praktički zalegao na Gvardiola, a vatreni je požutio nakon što ga je odgurnuo sa sebe. Snimku oba slučaja možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Utakmice Bristol City - Nottingham Forest i Chelsea - Aston Villa završile su bez pogodaka pa će se igrati ove utakmice u Nottinghamu, odnosno Birminghamu.

Dvoboj drugoligaša Sheffield Wednesdaya i Coventryja završio je 1-1. Gosti su poveli golom Victora Torpa (45), a izjednačio je Djeidi Gassama (84). U reprizi će Coventry biti domaćin.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Komentara 1

T2
Tomo_20
10:39 27.01.2024.

Bravo momci neka place i tako je prosjek od igraca!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije