Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj velikana

VIDEO Bale ne dolazi na Poljud protiv Modrića i Hrvatske: Škarice za povijest će svi pamtiti

Luka Modri? zabio gol u 61.minuti u utakmici protiv Granade
nph / Alterphotos
09.01.2023.
u 17:33

Unatoč tome što u zalazu karijere nije pokazivao previše interesa za nogomet, riječ o fantastičnom nogometašu koji je najbolje godine karijere proveo igrajući s Modrićem u Realu

Jedan od najboljih krilnih napadača u novijoj povijesti Gareth Bale objavio je na društvenim mrežama kako se oprašta od klupskog i reprezentativnog nogometa. Luka Modrić bio je jedan od omiljenih suigrača pomalo kontroverznog Velšanina koji je radije igrao golf nego što se trudio vratiti u prvu momčad Reala, a vrijeme je uglavnom provodio na klupi i tribinama Santiago Bernabeua.  Tottenham mu je ponudio slamku spasa, odradio je vrlo dobru sezonu u Premiershipu, no povratkom u Madridu ništa se nije promijenilo te je prodan u američki LA Galaxy.

Tamo se ipak nije dugo zadržao te tako neće postati novi suigrač Stipe Biuka koji je nedavno s Poljuda prešao u Los Angeles. Isto tako, Wales će jako oslabljen krenuti u kampanju kvalifikacija za Euro 2024. godine i to upravo protiv vatrenih na Poljudu. 

U Realu je ipak ostavio najvećih trag nakon tada rekordnog transfera iz Spursa za 101 milijun eura, zabio je 106 golova uz 67 asistencija, no neki su stvarno bili majstorski. Svi se još sjećaju kako je pretrčao Barcinog stopera Marca Bartru u finalu Kupa kralja 2014. godine na Mestalii i poentirati pokraj nemoćnog Pinta. 

Drugi pogodak je još spektakularniji, a dogodio se u finalu Lige prvaka kada je Real srušio Liverpool i jedan je od najboljih u povijesti Lige prvaka. Kraljevi su poveli preko Karima Benzeme, a Bale je svladao Lorisa Kariusa prekrasnim pogotkom u 73. minuti, samo dvije minute nakon što ga je uveo Zinedine Zidane. 

Komentara 3

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
21:09 09.01.2023.

Bale ne dolazi na Poljud protiv Modrića i Hrvatske jer navodno mu se ne dolazi na zabačeni balkan i rađe ide na golf.

VA
Varosanin
19:09 09.01.2023.

Dobro je sto ne dolazi jer Wales s Baleom ili bez Baleja je kao Argentina s Messijem ili bez Messijem. Odlicno za nas i sada ocekujem dvije pobjede protiv Walesa a ne neki 1-1 u gosyima i t d.

PR
prajdali100
18:39 09.01.2023.

Bale je dao neke od čudesnih golova !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije