Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Veliki korak Newcastlea prema Ligi prvaka. Razbili su hit momčad engleskog prvenstva

Premier League - Newcastle United v Brighton & Hove Albion
Lee Smith/REUTERS
19.05.2023.
u 03:00

Svrake igraju odličnu sezonu i sve su bliže plasmanu u LP

Iznimno važnu pobjedu upisali su nogometaši Newcastlea koji su u zaostalom ogledu 25. kola engleske Premier lige, na domaćem terenu, pobijedili Brighton 4-1.U 22. minuti Newcastle je poveo nakon što je Trippier izveo korner, a Undav je pogodio vlastitu mrežu. Vrlo dobru predstavu u prvom dijelu Newcastle je začinio novim golom u posljednjim trenucima prije odmora. Za 2-0 je strijelac bio Burn.

Neizvjesnost se u dvoboj vratila u 51. minuti. Prijašnji tragičar Undav je postigao pogodak za goste te je smanjio na 1-2. Napeto je potom bilo sve do same završnice kada je Newcastle slomio suparnika.

Prvo je Wilson poentirao nakon odličnog kontranapada domaćina, u 89. minuti za 3-1, dok je Bruno Guimaraes u 91. pogodio za konačnih 4-1.

VEZANI ČLANCI:

Newcastle je treći na ljestvici te sada ima tri boda više od Manchester Uniteda, kao i četiri više od Liverpoola. Manchester United ima utakmicu manje.

Premier liga, zaostala utakmica 25. kola:

Newcastle - Brighton 4-1 (Undav 22-ag, Burn 45+4, Wilson 89, Bruno Guimaraes 90+1 / Undav 51)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije