Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTIO PRILIKU

Vatreni uspio otići iz Rusije u Englesku: Nakon svega mi je drago da sam ovdje

Francuska pobijedila Hrvatsku u 4. kolu Lige nacija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
24.03.2022.
u 17:20

- Čast mi je doći u ovaj klub i nadam se kako ćemo do kraja sezone ostvariti svoje ciljeve.

Hrvatski reprezentativni branič Filip Uremović (25) novi je član engleskog nogometnog drugoligaša Sheffield Uniteda u koji je stigao nakon što je napustio ruski Rubin iz Kazana.

Uremović je iskoristio mogućnost koju je Međunarodni nogometni savez (FIFA) pružio igračima iz ruskih i ukrajinskih klubova da pronađu nove sredine dok se stanje ne normalizira te će do kraja sezone igrati za "noževe" iz Sheffielda.

- Čast mi je doći u ovaj klub i nadam se kako ćemo do kraja sezone ostvariti svoje ciljeve. Nakon svega što se dogodilo u Rusiji dobio sam ponudu Sheffield Uniteda i drago mi je da sam ovdje - kazao je Uremović.

14.10.2020., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, 4. kolo grupe 3, skupine A, Hrvatska - Francuska. Filip Uremovic, Lucas Digne Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Uremović je dosada upisao šest nastupa za hrvatsku reprezentaciju, debitirao je u rujnu 2020. protiv Francuske, a posljednji je nastup doada upisao protiv Švedske također u Ligi nacija u studenom 2020. Tijekom kvalifikacijskih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru redovito je bio na klupi.

Sheffield United trenutačno se nalazi na petom mjestu u engleskoj drugoj ligi sa 61 osvojenim bodom iz 38 susreta te mu drugoplasirani Bournemouth, koji drži poziciju koja izravno vodi u Premier ligu sljedeće sezone, bježi osam bodova uz dvije odigrane utakmice manje.

No, Sheffield United ima dobre izglede zaigrati u doigravanju za ulazak u elitni rang u koji ulaze momčadi koje zauzmu pozicije od trećeg do šestog mjesta nakon ligaškog dijela.

>>> Američki predsjednik poslao snažnu poruku Rusiji

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije