Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO JE ŽIVOT

Uznemirujući video: Nogometaš (17) preminuo na terenu, suparnik ga udario nogom u glavu

Screenshot: Instagram
25.03.2024.
u 15:36

Kasnila su kola hitne pomoći, privatnim je automobilom prevezen u bolnicu gdje su se za njegov život borili desetak dana

Strašan prizor stiže iz Alžira. Na jednoj nogometnoj utakmici u prvenstvu mlađih uzrasnih kategorija preminuo je 17-godišnji nogometaš Wassim Al-Jazzar. Igrač kluba Wadi El Maa zadobio je udarac od protivnika, a ubrzo nakon što se to dogodilo, liječnici su ga prevezli u bolnicu.

Mladića je ozljeda zadesila usred ramazanskog posta, a nakon što je stigao u bolnicu počela je borba za njegov život. Liječnici su u idućih desetak dana pokušali napraviti sve ne bi li ga spasili, ali Al-Jazzar je preminuo. Alžirski nogometni savez na svojim je službenim stranicama objavio priopćenje u kojem ističe kako žali za izgubljenim životom 17-godišnjaka.

Mladi Al-Jazzar dobio je strahovit udarac nogom u glavu od svog suparnika. Ostao je bez svijesti, pao je na teren, a nogometaši obje momčadi hvatali su se za glavu pa su mu pokušali ukazati pomoć. Hitna pomoć je kasnila pa je privatnim automobilom bio prevezen u bolnicu.

Upozoravamo vas, video nesreće je uznemirujuć, a možete ga pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije