Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Kamera snimila trenutak smrti 17-godišnjaka: 'Svi smo u šoku'

Borac
Printscreen
02.04.2024.
u 12:05

"Ova nesreća sve nas je šokirala. Trenutačno je u tijeku istraga, u okviru koje nadležne vlasti proučavaju sve okolnosti onoga što se dogodilo. Izražavamo najdublju sućut."

Tragične vijesti stižu iz Kazahstana - 17-godišnji borac preminuo je tijekom meča na Nomad MMA turniru. Mladić je dobio udarac u trbuh i pao, a hitna je nakon dolaska mogla samo konstatirati smrt. Kao razlog se navodi zastoj srca.

"S dubokom tugom vas obavještavamo da je jedan od sudionika regionalnog prvenstva Nomad MMA-a preminuo. Tijekom borbe, 17-godišnji sportaš K. pao je. Prvu pomoć sportašu pružilo je medicinsko osoblje, na mjesto događaja stigla je hitna pomoć, ali, nažalost, mladić nije mogao biti spašen. Prije početka turnira, trener je prilikom podnošenja prijave priložio medicinsku potvrdu da je sudionik spreman na natjecanje", objavila je federacija Nomad MMA-a te dodala:

"Ova nesreća sve nas je šokirala. Trenutačno je u tijeku istraga, u okviru koje nadležne vlasti proučavaju sve okolnosti onoga što se dogodilo. Izražavamo najdublju sućut."

Taj je trenutak zabilježen na snimci koju možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je uznemirujućeg sadržaja.

Nomad MMA je kazahstanski stil mješovite borilačke vještine u kojem se borci natječu u punom kontaktu, koristeći udarce tehnikama rukama i nogama, kao i tehnike hrvanja. Oko 300 sportaša sudjelovalo je na turniru.


 

 
 
Ključne riječi

Komentara 1

CH
chemica
14:26 02.04.2024.

Nije da je poginuo na pikadu pa da nekakva formalna birokratska zdravstvena potvrda ima ikakvog smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije