Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUSTILI SRBIJI
Povratak na članak

UEFA poručuje da nogometaši moraju igrati i dok im je život ugrožen

Albanija je izvukla deblji kraj, a Srbija još jednom prošla poprilično glatko.

Komentari 42

GI
gismund
11:31 24.10.2014.

sramotna odluka srpskog prijatelja platinija kojom je opravdao velikosrpsko nasilje i iskazanu mržnju cijelog stadiona prema albancima

VL
DU
Deleted user
12:27 24.10.2014.

znači po odluci UEFE sve utakmice klubova ili reprezentacija moraju se odigravati bez obzira na ratne uvjete, bolesti, prirodne katastrofe ( Ukrajina , Somalija, Afganistan, Liberija, Gvineja, Kongo i dr. )

VL
FI
fijaker
13:11 24.10.2014.

Vidim da neki ne razumiju komentar čitatelja tomimohave. Ali uistinu kažnjene su obje reprezentacije jer niti jedna nije osvojila bod. Time se ne ide na ruku pravdi te nastojanju da se i drugi opomene radi budućih eventualnih nereda. Ovakvom odlukom PROTEŽIRANE SU DANSKA I PORTUGAL. A najviše kažnjena Albanija - imali su povoljan rezultat i za njih bi i ponavljanje utakmice bila kazna. A Srbiji su mogli uz ponavljanje utakmice uzeti npr. 2 boda i obje repke kazniti. Ali ovako je bolje za bogate prijatelje iz Danske a i Ronaldo mora nastupiti - ma i ovako bi se to desilo ali treba se osigurati.

VL
HR
HR4ever
12:53 24.10.2014.

Cudna odluka.....Izrael igra pod okriljem UEFE bas zbog toga sto bi im zivoti bili ugrozeni da nastupaju na Azijskom kontinentu gdje im je mjesto....

VL
Avatar reference
reference
13:54 24.10.2014.

niko ne voli naci fasiste.

VL
TO
tonimohave
11:53 24.10.2014.

Obe ekipe su izgubile jer nisu dobile ni bod

VL
DU
Deleted user
12:56 24.10.2014.

Velikoalbanci petljaju i lažu i to s tolikom drskošću da zanemaruju TV snimku čime potcjenjuju inteligenciju svakog normalnog čovjeka. Prvi igrač čija sigurnost je bila ugrožena bio je srpski nogometaš Mitrović kojeg su albanski igrači fizički napali (masovno su gaa udarali) predvođeni velikoalbanskim naciostom Xhakom kojeg sad švicarska država istražuje a javnost osuđuje jer je u zadnjem kolu švicarske lige grupu albanskih navijača pozdravio nacističikim pozdravom, odnosno, prvo je desnu ruku stavio na srce a onda je u je ispružio u poznati nacistički pozdrav. . .......................................... ................... Je li stvarno toliko teško biti objektivan?!

VL
YL
Ylber
12:52 24.10.2014.

Neposteno! Nekorektno! Tendenciozno! Pitam se samo da su to vece na stadionu u Beogradu umjesto reprezentativaca male Albanije na travnjaku bili igraci svjetskog prvaka Njemacke, kakve bi tada bile kazna??

VL
MA
madmax17
14:17 24.10.2014.

Ako je delegat rekao albancima da igraju pred praznim tribinama a ovi su to odbili.. onda su debili.

VL
DJ
djordjee82
13:22 24.10.2014.

Ja sam Srbin koji je bio na toj utakmici, baš tamo gde su bili smešteni najvatreniji navijači reprezentacije Srbije. Pre svega bih hteo da pozdravim sve normalne ljude, a onda da postavim nekoliko pitanja, čak i autoru teksta. Dakle, šta je to Ivan Bogdanov uradio u Đenovi pa smo mi kažnjeni???Navijao, palio baklje, pokazivao srednji prst, a da li je nekoga ugrozio?? Da li to isto rade Englezi, Turci, pa čak i vi???Ko je ikada bio kažnjen za nasilno navijanje izbacivanjem iz daljeg takmičenja??Mogli ste sinoć da pogledate da su navijači Bešiktaša istu stvar uradili, pa ne vidim da ih je iko kaznio izbacivanjem kao nas. Drugo, smatram da je sramota što su uleteli naši navijači protiv Albanije i da nije tako bilo, mi bi sigurno osovojili 3 boda. Treće, to što pričate da je neko skandirao "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata", molio bih da mi kažete gde mogu da pronađem, pošto nikoga nisam čuo da je to pevao. Možda dok ja nisam stigao na tribinu...A da ne volimo Albance, ne volimo i tačka. Zna se jako dobar razlog za to.

VL
DH
dalibor.hren
14:28 24.10.2014.

Za prvu eventualnu utakmicu protiv Srbije pripremam željeznu garnituru.

VL
DU
Duck7
15:34 24.10.2014.

Preblage kazne I za jedne I za druge

VL
AD
Aderton
13:03 24.10.2014.

srpski lobi..kakva nepravda..užas..smrad francuski platini..

VL
TE
teddybear
15:29 24.10.2014.

Niko ne sme da vas bije! Platini je bio pošten i zaštitio nebeski srpski narod od nepravde.

VL
XP
Xpbatcka
12:31 24.10.2014.

2017 je godina. MAKSIMIR utakmica Hrvatska -Srbija, kvalifikacije za svj. prv 2018. Nad stadionom se pojavljuje dron koji nosi zastavu velike Srbije. Publika i igraci Hrvatske je pozdravljaju ovacijama...Zar ne?!

VL
DJ
djordjee82
13:37 24.10.2014.

I još jedna stvar, takođe autoru teksta, ako je Srpska policija kriva za organizaciju utakmice, čak i za preletanje drona na stadion, zar se tako isto ne može optužiti Italijanska policija za incident u Đenovi??? Još jednom, pozdrav svim ljudima.

VL
SA
slavicajoksimovic.ar
19:56 24.10.2014.

A sem toga Albancima sigurnost NIJE BILA UGROZENA, nudjena im je mogucnost da se mec sutradan ponovi bez prisustva publike. ali su to oni odbili!!

VL
AS
ante_slavonac
09:25 25.10.2014.

jedno treba ipak priznati srbima,i kada znaju da su pogriješili oni skupe glave i brane

VL
MI
MilanKos
17:50 25.10.2014.

Standardno tendeciozan tekst u hrvatskim medijima, za razliku od hrvatskog građanstva koje je ipak uljudnije i realnije od srbofobičnih medija, što se vidi po anketi, gde su ljudi realno podeljeni. Autor namerno prećutkuje ključnu činjenicu da je albancima nuđeno dada se utakmica nastavi bez publike, tako da nije postojao nikakav rizik po njihovu bezbednost, oni su to obbili jer nisu došli u Beograd da igraju fudbal. Zašto olako prelazite preko činjenice da je dron bio u istoriji fudbala neviđena politička provokacija sračunata na to da dođe do prekida, da je Mitrović najnormalnije hteo da skloni zastavu, a da su igraču albanije u sred Beograda krenuli da se tuku za tu zastavu koja vređa 5 zemalja jer im otima teritorije, u ideji. Ja najoštrije osuđujem upad navijača i vređanje i zviždanje himne, ali jako je teško posle takve provokacije kontrolisati uzavrelu masu mladih ne baš tolerantnih ljudi, kakvi i kod vas dolaze na stadione. jedno je ćinjenica, ali da nije bilo drona, ne bi bilo ni incidenta, a Srbija je kažnjena za nešto što nije izazvala, ali zasluženo jer ne sme da dozvoli da igrači budu ugroženi, pa čak i kad se tuku za zastavu koja najbeskrupuloznije vređa osećanja naroda kome su došli u goste. Poštovani hrvatski novinari, vaše kolege u Srbiji nisu tako hrvatofobični, vi jedva čekate incident da ispoljite svoj srbosadizam. Pozdrav normalnim Hrvatima. Milan

VL
BA
balic
12:38 24.10.2014.

Uefa i Fifa prpagiraju fair play,ovo je fair play ova odluka koju su donijeli.Sram ih bilo. ??!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.