Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE KAZNA

Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske!

Navijači
Foto: Reuters
1/11
17.06.2016.
u 21:13

Hrvatsku zasigurno čeka teška kazna Uefe zbog novoga huliganskog izgreda navijača, tim više što je reprezentacija kažnjena i s igranjem domaćih utakmica bez gledatelja u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu za SP 2018.

Europski nogometni savez (Uefa) pokrenuo je disciplinski postupak zbog prekida dvoboja Hrvatska - Češka (2:2) u St Etienneu, objavio je glasnogovornik Uefe. 

U 86. minuti utakmice uporabom pirotehnike, huligani s dijela tribine na kojoj su bili smješteni hrvatski navijači pokušali su isprovocirati prekid utakmice. Nakon što je na teren palo nekoliko baklji i topovski udar koji je eksplodirao u blizini jednog od vatrogasaca, uslijedila je i međusobna tučnjava na tribinama. Prekid je bio privremen, a nakon pet minuta susret je nastavljen.

Hrvatsku zasigurno čeka teška kazna Uefe zbog novoga huliganskog izgreda navijača, tim više što je reprezentacija kažnjena i s igranjem domaćih utakmica bez gledatelja u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu za SP 2018. 

Uefa je na ovom Euru već kaznila Englesku i Rusiju zbog divljanja navijača, i to uvjetnom kaznom diskvalifikacije s natjecanja. 

Komentara 153

DU
Deleted user
21:27 17.06.2016.

ima kamera, svjedoka dokaza , ovu stoku treba drastično kazniti ne samo novčano, već oduzimanjem putovnice na minimalno 10 godina, zabranom na sva javna okupljanja minimalno 10 godina a puste priče i prijetnje slušamo već godinama......dosta je.

VR
vracar
21:42 17.06.2016.

Evo ja kao srbin kazem da je sramota ako vam daju veliku kaznu za ovu, pa niko nije povredjen nit ista. A i veca je odgovornost na organizatorima nego na vasem savezu, obavestili ste ih sta se sprema, morali su to da sprece, ista stvar se nama desila u italiji pre 2 godine. A ovi koji to rade, dobijaju lovu za to, pa moglo je doci i 20 huligana iz beograda, obuci hrvatske dresove i napraviti incident, i opet hrvatska odgovorna, kakve su to gluposti? 90% krivice je na organizatoru, pa sta su ocekivali da jrvatski navijaci i igraci sami pretresaju i isteruju takve? Veliki propust obezbedjenja. Zelim vam uspeh u daljem takmicenju, imate odlican tim, sramota da ovi to upropaste.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
21:27 17.06.2016.

Mislim da su to ubačeni pojedinci...I naše sigurnosne službe su zakazale..Kada će, i tko tim huliganima stati na kraj ? Ima li tko m.uda to učiniti, i to odmah.....jer sutra već može biti kasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije