Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mininogomet

Turnir prijateljstva u nedjelju u Ivanić Gradu, Hrvatska dočekuje Srbiju i BiH

mininogomet
VL
22.08.2015.
u 14:30

- Ovaj će turnir poslužiti kao odlična priprema za Europsko prvenstvo, te se nadamo da će postati tradicionalan - rekao je Bruno Alpeza

U sklopu priprema za Europsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Vrsaru, Hrvatski mininogometni savez ove nedjelje (22. kolovoza) u Ivanić Gradu organizira Turnir prijateljstva na kojem će uz Hrvatsku nastupiti i reprezentacije Srbije te Bosne i Hercegovine. 

- Ovaj će turnir poslužiti kao odlična priprema za Europsko prvenstvo, te se nadamo da će postati tradicionalan - rekao je Bruno Alpeza, predsjednik Hrvatskog mininogometnog saveza. 

Osim nastupa seniora, revijalnu utakmicu odigrat će dječaci do 9 godina starosti.  Sve utakmice igrat će se na terenima Športsko rekreacijskog centra Petek u Ivanić Gradu
Hrvatska reprezentacija neće nastupiti u kompletnom sastavu, jer izbornik Tvrtko Močibob ne može računati na petoricu igrača. 

RASPORED 

16.15 Srbija - Bosna i Hercegovina
18.00 Hrvatska - Bosna i Hercegovina
18.50 Revijalna utakmica: Hrvatska mininogometna U9 A - Hrvatska mininogometna U9 B
19.45 Hrvatska - Srbija

SASTAVI REPREZENTACIJA

HRVATSKA: Marko Habazin, Nikola Hranić, Alen Herceg, Zoran Lukavečki, Aleksandar Korenika, Stjepan Korenika, Tin Prpić, Ivan Smok, Antonio Picig, Denis Ramljak, Kristijan Loborinec. 

BOSNA I HERCEGOVINA: Bernard Filipović, Sead Kapetanović, Ervin Blažević, Mirza Ramić, Anes Mehić, Marin  Jukić, Dario Buzić, Andreas Berović, Marko Vujica, Damir Šafradin, Josip Kupreškić, Bojan Baškarad, Goran Lovrinović. 

SRBIJA: Dragan Devčić, Igor Đorđević, Nikola Mandić, Vinko Vukšić, Vladimir Tešić, Radomir Sekulić, Igor Jančevski, Marijan Veljković, Zoran Vukićević, Darko Đurović, Goran Petković, Dalibor Kecman, Nenad Stefanović, Bojan Veljković, Luka Vuletić. 

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:35 22.08.2015.

Samo da ne dođu u tenkovima!

MP
mpfederer
13:23 24.08.2015.

zasto nisu pozvani slovenija i madjarska, kaj oni nisu nasi prijatelji?

ME
melinda
15:47 22.08.2015.

Bravo za organizatora ove lijepe sportske tekme koja treba pokazati politicarima na sve tri strane da je ljepse da se ljudi druze i uzivaju bez mrznje i politike kao sav normalan svijet.Nadam se da ce postati tradicija da se ovakvee stvari cesce desavaju da napokon zavlada mir i blagostanje u regiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije