Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN
Povratak na članak

Tudor: U Splitu ćemo slaviti s dva gola razlike i proći dalje

- Dobivamo s dva gola razlike u Splitu i uvjeren sam da prolazimo! Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su dobru utakmicu, ali nisam sasvim zadovoljan jer je bilo grešaka - rekao je Tudor

Komentari 32

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
19:09 31.07.2014.

Kažeš bit će bolje na Poljudu protiv Iraca , pa onda kažeš bit ćemo u Rijeci pravi , pa onda ćemo biti najbolji u ovoj vukojebini od Kazahstana , pa dokle više Tudore zar ne vidiš da te igrači ne slijede nemoj mrcvarit i nas navijače i Hajduk nisi dobro pripremio momčad , ona ti se još lani ugasila zadnjih 7 kola . Ako si mislio da nemaš igrače onda si ih već lani kad te je išlo trebao skupa sa upravom sterati u 3 P.... m.......

VL
Avatar cartman82
cartman82
18:49 31.07.2014.

Koliko znam da su teške droge zabranjene u sportu a i inače, tako da je veliko pitanje na čemu je Tudor . Amateri toatalni pobijedili još veće amatere.

VL
Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:25 31.07.2014.

U svakom ozbiljnom klubu nakon ovakog poraza od no name ekipa(koje samo medij po narudbži uzdiže u visine...) Trener dobiva cipelu! A Hajduku bi trebalo uz to dogoditi se odmah domino efekat i dovesti upravu s kapitalom ,a ne koja iskljucivo živi od Hajdukove besparice i bez perspektive.Kad je izvučen tj Kazahtanski klub bilo je uff težak protivnik neugodan je bio ždrijeb?? pa poslje takvih izjava nema više šta trener i uprava raditi u Hajduku.

VL
SO
sonce
18:09 31.07.2014.

Ovaj Tudor djeluje izgubljenu prostoru, majstor za uništavanje igrača. Hajduk jad i bijeda, hajdukovci zbudite se i protjerajte sve štone valja a prvo počnite z Brbićem- brbljačom.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
18:09 31.07.2014.

isto je pričao i Čiro nakon prve utakmice u Debrecenu.Ali Čiro je ishlapjeli starkelja,ne znam koja je Tudorova dijagnoza???

VL
Avatar fircik
fircik
18:25 31.07.2014.

Da, bice 9:7

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:52 31.07.2014.

Čudno.... najslabija karika Hajduka je obrana... a Maloča je 'dragulj' bez kojeg se nemože. Kao dinamovcu mi je već žao ovakvog Hajduka, ali ako netko misli da ekipa Brbić, suknja Ramljak, trenerčić Tudor i slični mogu voditi klub, onda sve ovo niti ne čudi.

VL
MA
magnum2013
23:48 31.07.2014.

Poštovani Hajdukovci! Nećemo Vam se sada smijati i komentirati u stilu kojim ste Vi komentirali i podcjenjivački pljuvali po pobjedi Dinama nad Dancima. Nećemo Vam reči da imate momčad za smijanje i trenera za plakanje. Navijali smo za Hajduk kao i za sve Hrvatske klubove u evropskim nastupima, iako Vas nevolimo i niste nam simpatični. Želimo Vam također da prođete ovo kolo kao što Vam trener i najavljuje. Da zaradite malo novaca kako bi ovim talentiranim mladićima omogućili normalan rad, da ovise o svojem radu i rezultatima, a ne o muljažama sa proizvodnjom jogurta.Najavljivao je i protiv ribara, ali sreća prati lude i neozbiljne. Ugledajte se ipak u momčadi koje su ozbiljno shvatile svoje nastupe, a Vama oćito bolje idu protesti i prijetnje, čak i istupima iz lige.Uputite riječi pohvale i nekome izvan Splita pa makar to bili Dinamo I,II ili III. Hvala Vam unaprijed.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:55 31.07.2014.

Mislim da nas Tudor sve trola, nema drugog objašnjenja.

VL
DU
Deleted user
22:04 31.07.2014.

Nakon trećeg poraza zaredom (primili 10 golova) on je ponosan na svoje igrače i optimista za uzvrat .

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:21 31.07.2014.

Ako izbace van Maloču i pola isforsiranih prvotimaca koji igraju u obrani možda imaju neke šanse!

VL
MA
maxiking
03:07 01.08.2014.

jedina dobra stvar u ovom porazu je da nema veze sa mamićem i dinamom

VL
Avatar Django
Django
00:09 01.08.2014.

Dakle, da rezimiramo ova dva dana. Dinamo je iako još neuigran savladao danskog prvaka na njegovom terenu, Rijeka je očito već dobro uigrana, razbila slabašnu momčad sa Farskih otoka, a Split je postigao vrijednu pobjedu protiv protivnika koji je prošle godine bez problema dva puta svldao Dinamo, dakle nimalo bezazlenu momčad. Niti Rijeci niti Splitu nije smetalo što "igraju u smiješnoj HNL koju vodi i kojom upravlja Mamić", pokazali su kvalitetu i znanje. Jedino Hajduk je pokazao mizernu igru i vjerujte mi, to sa Mamićem, ligom, sucima nema apsolutno nikakve veze. Ima veze jedino sa time da je Hajduk očajno loše vođen, sa očajnom upravom i još očajnijim trenerom, Jer da je drugačije, da su u HNL šikanirani i pokradeni, pokazali bi valjda svoju vrijednost tamo gdje je sve pošteno - u Europskoj ligi, zar ne!? Osobno, najviše me se dojmio Split sa svojom zrelom i inteligentnom igrom,i čini mi se da je to klub koji polako postaje ono što je nekad bio Hajduk, izvor istinskih splitskih talenata.

VL
MI
mirko0410
06:36 01.08.2014.

NK Dišpet može pobjediti nekog još samo u Velom Mistu

VL
MT
mladen.turcic
06:55 01.08.2014.

na cemu je ovaj tudor

VL
AN
antivegan
18:27 31.07.2014.

Uvik sam mislia da ovi tudor samo izgleda sulud ali, sad sam uvjeren da i JE. Ajde konju, zaplaci kao i prilikom produzenja ugovora. Sta ce te vi zabit dva vise u Splitu. Oces ali cunu sebi samom. I jaduk i agregat lopovi, samo sta su ovi drugi malo sposobniji banditi! A vi, iz mog Splita, ste misteriozniji od onog nestalog malezijskog aviona.

VL
ZA
!zagreb!
23:17 31.07.2014.

Rezultati nasih klubova u europi potvrdjuju da ako je prvenstvo i namjesteno namjesta se samo da bi Hajduk bio pri vrhu. Mislim gubi od amatera, malo ozbiljnije ekipe ga unistavaju. Onih 8:0 od madjara. Bruka. I onda oni nesto komentiraju. Strasno.

VL
RA
rasimcanaj
22:49 31.07.2014.

Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su dobru utakmicu >>>>> Kupi si nove naocale.....

VL
SA
SI aka SI
09:01 01.08.2014.

kada vidiš one golove (pogotovo prva 2) dođe ti da se zapitaš kako su ti igrači pripremani? Ako im u HNL-u "ne daju" igrati, zašto barem taj bijes ne iskale i kvalitetu pokažu protiv Kazahstanaca i Iraca? Nisu to baš tako loši igrači, lani su do pred kraj sezone pokazivali nešto, priključio im se i odlični klinac Vlašić, a pokazuju totalnu nemoć gdje god se pojave. Zar Split ima bolje igrače, a bez pardona su natovarilil jučer vrlo solidne Ukrajince i to još se ne tako silno talentiranim trenerom kojeg već sada gleda Juventus? I sada taj talent uvjerava da Hajduk prolazi bez problema. To bi po mojoj računici značilo da mora dobiti 2:0 ili recimo 3:1 što bi opet značilo da ovakva obrana mora ne primiti više od gola što je nakon utakmica sa Rijekom i Šahterom pomalo teško za povjerovati. Sretno pa nek imamo 3 kluba u kvalifikacijama.

VL
AG
Agricola
19:57 31.07.2014.

A odakle Tudoru da će ovi Kirgistanci ili odakle su već, i u drugoj utakmici igrati toliko loše? Ovdje su igrali katastrofalno pa su dobili dva razlike kao od šale, što će biti ako zaigraju najbolje što znaju. A s druge strane, Hajduku je ovo najviše što može. Treba maknuti onog Brbića i dovesti nekog sposobnog tko zna napraviti novce ili prodati klub, a sve ostalo je najobičnija jugoslavenština i umiranje u teškim bolovima...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.