Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRAO RASPORED

Trener Šibenika je ljut: 'Za Uskrs ćemo se dobro nažderati pa igrati utakmicu? Kome to odgovara'

Šibenik: Prva Supersport nogometna liga HNK Šibenik - NK Sesvete
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
25.03.2024.
u 17:45

"Očito da prema ljudima koji sastavljaju raspored to tako mora biti. Ljute me takve stvari, ali O.K. Mi ćemo se spremiti i za utorak. Manje ćemo papati za ručak na Uskrs, manje ćemo se družiti s obiteljima", rekao je Mario Carević

Šibenik je u utakmici 23. kola Prve nogometne lige svladao Cibaliju rezultatom 1:0. Ovom su pobjedom ostali na drugome mjestu ljestvice s dva boda manje od Zrinskog. U utorak ih čeka gostovanje u Zmijavcima kod Cibalije. Trener Mario Carević nije zadovoljan rasporedom koji ih tjera da igraju nakon blagdana.

"Smeta mi što smo 15 ili 16 puta igrali iza Zrinskog. Iduće kolo su nas stavili u utorak da igramo s Croatijom u Zmijavcima. Nakon Uskrsa ćemo se nažderati‘doma s obiteljima i onda ćemo ići igrati utakmicu u Zmijavcima. Kome to odgovara? Čemu utakmica u utorak, a imate termina koliko hoćete" rekao je i dodao:

VIDEO Trener Šibenika: Mentalno smo jaki, moramo pobijediti utakmicu

"Ako se već nije moglo igrati u subotu zbog derbija Hajduka i Dinama, zašto se nije igralo u četvrtak ili petak? Nije mi jasno da mi svaki put igramo utakmicu iza Zrinskog. Stalno smo u nekom zaostatku i dodatnom pritisku."

VEZANI ČLANCI:

"Očito da prema ljudima koji sastavljaju raspored to tako mora biti. Ljute me takve stvari, ali O.K. Mi ćemo se spremiti i za utorak. Manje ćemo papati za ručak na Uskrs, manje ćemo se družiti s obiteljima. Napravit ćemo i trening na Uskrs, dok drugi idu na misu... Sve u službu rezultata, mi znamo koji je naš cilj", rekao je za portal Šibenski.hr.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Šibenik: Prva Supersport nogometna liga HNK Šibenik - NK Sesvete
1/45

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije