Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje za Škota

VIDEO Ferguson i Connery upali Murrayju na konferenciju

Murray, Ferguson, Connery (1)
Screenshot
09.09.2012.
u 09:59

- Dolazim ovdje zadnje tri godine. Baš sam objašnjavao kako su Škoti izmislili svijet. Danas smo izmislili vjetar

Škot Andy Murray sinoć je u polufinalu US Opena nadjačao Čeha Tomaša Berdycha s 5-7, 6-2, 6-1, 7-6 (7), te se po drugi puta u karijeri plasirao u finale posljednjeg Grand Slam turnira sezone u New Yorku. Nakon meča uslijedila je uobičajena konferencija za novinare, a nakon što je  odgovorio na pitanje o danu odmora koji će imati uoči finala, koji će se u New Yorku igrati petu godinu zaredom, iznenada se ukazao Sean Connery.

- Oprostite mi što prekidam – rekao je oskarovac koji je sedam puta tumačio ulogu Jamesa Bonda, a onda je upoznao Murrayja s Alexom Fergusonom.

- Ne znam gdje je tvoja mama? Ah, tu je – obratio se Connery Murrayju.

- Smrdiš po vinu – rekao je škotski tenisač svojoj majci Judy.

- Zahvaljujući Alexu Fergusonu, on me ponudio. Rekao mi je da je Škotska izmislila svijet - odgovorila je.

- Dolazim ovdje zadnje tri godine. Baš sam objašnjavao kako su Škoti izmislili svijet. Danas smo izmislili vjetar – rekao je Ferguson, aludirajući na vremenske uvjete u New Yorku u kojima je Murray stigao do pobjede nad Berdychom.

- Danas su osvojili svijet – veselo je dobacio Connery.

Murray je pomalo smeteno rekao:

- Vidimo se nakon sljedećeg meča.

- Nastavi svoj intervju. Znaš da ja ne razgovaram s novinarima – zaključio je Ferguson.

Traba istaknuti da će Murray u finalu igrati protiv pobjednika susreta Ferrer - Đoković, koji je jučer zbog kiše prekinut pri rezultatu 5:2 za Ferrera u prvom setu, a nastavljen će biti tijekom današnjeg dana.

>>>Murray prvi finalist US Opena! U četiri seta svladao Berdycha

 

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
17:31 09.09.2012.

Ušli Murray, Connery i Ferguson u Konzum i pitaju prodavačicu koji su najbolji keksi? A ona im kaže: Hoćete li piškote ili TriŠkote!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije