Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLAC SLAVIO 2:1

Verdasco u prvom kolu izbacio Dodiga

'13.09.2013., stadion Stella Maris, Umag - Kvalifikacije za Svjetsku skupinu Davis cupa, Hrvatska - Velika Britanija, parovi, Ivan Dodig, Mate Pavic - Colin Fleming, Andy Murray. Photo: Sanjin Strukic
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.10.2013.
u 17:32

Naš najbolji tenisač nije ni jednom uzeo servis protivniku, dok je Španjolac to napravio tri puta.

Ivan Dodig ispao je u prvom kolu turnira u Stockholmu. Sa 6:7, 6:1 i 6:4 izbacio ga je Fernando Verdasco nakon nešto manje od dva sata igre.

Dodig je osvojio prvi set, ali onda je do kraja meča skupio svega pet gemova. Naš najbolji tenisač nije ni jednom uzeo servis protivniku, dok je Španjolac to napravio tri puta.

Verdasco u međusobnim susretima s Dodigom sada vodi 2:1.

>> Dodig: Maštao sam o nastupu na finalu sezone i to mi se ostvaruje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije