Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog krize

Tenisači će si na Zagreb Openu sami plaćati smještaj

Ivan Dodig
Reuters
26.04.2010.
u 15:30

Od 10. do 16. svibnja na terenima Sportskog parka Mladosti održat će se 15. teniski ATP challenger Zagreb Open.

Direktor turnira Branko Horvat izvijestio je da je siguran nastup Hrvata Dodiga i Karanušića te Veića i Mektića koji su dobili pozivnice.

 Za jednu pozivnicu kandidira i australski Hrvat Bernard Tomić. Najveće zvijezde bit će Čileanac Massu i lanjski pobjednik Brazilac Daniel.

– Zbog teške gospodarske situacije od ove godine igrači sami snose troškove smještaja, ZŠS nam je smanjio dotacije na četvrtinu od lanjskih, no značajnu smo financijsku pomoć dobili od Zagrebačkog teniskog saveza – otkrio je Horvat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije