Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA STUTTGART

Safina se vratila pobjedom

Dinara Safina
Reuters
29.04.2010.
u 22:50

Ruska tenisačica Dinara Safina vratila se tenisu nakon tri mjeseca pauze koja su bila prouzročena problemima i bolovima u leđima.

Povratak je Safina potpisala pobjedom. U 2. kolu WTA turnira u Stuttgartu (dvorana, zemljana podloga) treća igračica svijeta je pobijedila 33. na ljestvici, Mađaricu Agnes Szavay, 7-6(5), 3-6, 6-0.

Ukupno je u meču napravljeno dvanaest break-gemova: Safina je sedam puta oduzela servis suparnici, a Szavay pet, s tim da je servis bio posebno na kušnji tijekom prvog seta u kojem je svaka tenisačica tri puta oduzimala početni udarac suparnici.

U trećem setu, pak, nije bilo nikakve drame jer je Safina potpuno uzela kontrolu meča u svoje ruke, te je osvojila skoro dvostruko poena više (27-14). U četvrtfinalu će suparnica Safine biti izraelska tenisačica Shahar Peer.

WTA Stuttgart, 2. kolo:

Safina (2) - Szavay 7-6(5), 3-6, 6-0

Janković (4) - Pironkova 6-2, 6-2

Henin - Wickmayer (8) 6-3, 7-5

Šafarova - Wozniacki (1) 6-4, 6-4

Stosur (7) - Dulgheru 3-6, 6-0, 6-2

Lapuščenkova - Azarenka (6) 6-3, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije