Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Nadal otkazao i nastup u Dohi te na Australian Openu

Đoković Nadal (1)
AFP
28.12.2012.
u 17:57

– Koljeno mi je puno bolje, ali zbog želučanog virusa ovog tjedna nisam mogao trenirati

Nakon što je prije nekoliko dana otkazao nastup u Abu Dhabiju, Rafael Nadal dao je na znanje da će propustiti i Australian Open.
– Koljeno mi je mnogo bolje, ali zbog želučanog virusa ovog tjedna nisam mogao trenirati. S velikim žaljenjem moram priopćiti da ću propustiti Dohu i Australian Open – rekao je Nadal te najavio povratak tek krajem veljače, u Acapulcu.

Posljednji nastup zabilježio je prije pola godine u Wimbledonu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:31 29.12.2012.

Odlučite se gde je trebao da igra u Dohi ili Abu Dabiju, a za vašu informaciju pošto vidim koliko ste obavešteni turnir u Abu Dabiju je već osvojio N o v a k Đ o k o v ić Dobro jutro ! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije