Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI FINALA

Murray: Čilić je među najboljim igračima na travi

Andy Murray
Reuters/Pixsell
16.06.2013.
u 09:26

- To će biti sjajan meč. Čilić igra odlično. Ima devet pobjeda zaredom, a ovog je tjedna svladao neke vrhunske igrače na travi - rekao je Škot.

Marin Čilić stigao je na korak od obrane naslova u Queensu. Naš najbolji tenisač će za naslov igrati protiv drugog igrača svijeta, Andyja Murraya.

- To će biti sjajan meč. Čilić igra odlično. Ima devet pobjeda zaredom, a ovog je tjedna svladao neke vrhunske igrače na travi - rekao je Škot.

- Dat ću sve od sebe. To će biti susret s igračem koji je, prema mom mišljenju, među Top 10 tenisača na travi.

Čilić i Murray do sad su se susretali devet puta, a statistika je debelo na strani škotskog tenisača. Murray je slavio osam put uključujući i lanjsku pobjedu u Wimbledonu.

Finale se igra danas u 13.15.

>> Čilić izbacio Hewitta i ušao u finale, tamo ga čeka Andy Murray!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije