Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PBZ ZAGREB INDOORS

Clement i dalje Ljubina velika mušterija

Ivan Ljubičić
Reuters
03.02.2010.
u 15:49

Ivan Ljubičić plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Zagrebu pobjedom nad 32-godišnjim francuskim tenisačem Arnaudom Clementom 2:0.

Peti je put Ljubo izborio drugo kolo PBZ Zagreb Indoorsa, 15. pobjedu (7:6 (4), 6:3) na zagrebačkom turniru (tri poraza) postigao je svladavši staru mušteriju, Francuza Arnauda Clementa. Deveta uzastopna pobjeda nad nekad desetim tenisačem svijeta (u 11 međusobnih susreta) potvrda je da Ljubičić zna kako protiv Francuza.

Moćan na turniru


U današnjem se dvoboju mučio u prvom setu (pri 5:6 Francuz je poveo s 30:0), no nakon osvojenog tie-breaka više nije bilo dvojbi. Nije na Ivanovoj igri bilo traga problemima zbog ozljede (butni mišić) radi koje je bio upitan njegov nastup na turniru. Djelovao je pri izmjenama na terenu prilično moćno, s igrom koja nudi optimizam u nastavku turnira na kojem je tri puta igrao u finalu (pobjednik 2006.).

- Volim igrati protiv njega, mogu predvidjeti što će odigrati u kojem poenu. S nogom je bilo sve u redu - rekao je Ljubičić.

Za ulazak u četvrtfinale današnji suparnik bit će mu Slovak Lukas Lacko.

- Posjet? Mnogi nisu mogli stići jer se igralo od 13.30 sati na radni dan. Da je dvorana bila ispunjena, morali bismo se zabrinuti! - našalio se Ljubo.

ATP Zagreb, 1. kolo:

Ljubičić (2) – Clement 7:6(4), 6:3

2. kolo:

Marčenko – Dodig 6:4, 6:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije