Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Dodig

Kakav Tipsi, samo sam mislio o Nadalu

'Croatia\'s Ivan Dodig hits a return to Spain\'s Rafael Nadal at the Rogers Cup tennis tournament in Montreal, August 10, 2011.  REUTERS/Christinne Muschi(CANADA - Tags: SPORT TENNIS)'
'CHRISTINNE MUSCHI'
12.08.2011.
u 20:45

Rafa mi na mreži nije ništa posebno rekao, samo mi je čestitao na odličnoj igri, kaže Dodig

Nakon blistave pobjede protiv Rafaela Nadala za koju Dodig kaže da mu je najveća u karijeri, Međugorac je u 3. kolu ATP turnira Masters serije u Montrealu izgubio od Srbina Janka Tipsarevića sa 6:1, 6:4.

- Nažalost, nije bilo energije i uvjeti su bili teški, s puno vjetra. Zato mi prvi servis nije funkcionirao - kazao je Dodig.

No, dakako da ne može biti nezadovoljni nastupom u Kanadi.

- Iako sam izgubio, mogu biti prezadovoljan i igrom i rezultatom, a posebno najvećom pobjedom u karijeri. Pobijediti igrača kao što je Nadal nešto je neprocjenjivo i osjećao sam se zaista odlično - kazao je Dodig, kojemu je to bilo drugi put da je skinuo skalp igraču iz prvih deset u svijetu. Prvi je bio Robin Soderling.

Razmišljao o Nadalu

- I u meču protiv Tipsarevića razmišljao sam o velikoj pobjedi protiv Nadala. Još puno trebam učiti kako se koncentrirati na sljedeći meč poslije velike pobjede, ali i to je iskustvo koje se uči ovim putem - kaže Dodig.

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 8

OG
ognjeni
23:12 12.08.2011.

Eeee moj jadnice,pobjedis jedan mec i neznas gdje udaras,ti si jedan obican luzer,a uz to jos i nesportski prihvatas poraz

OB
-obrisani-
00:22 13.08.2011.

Ako je Dodigova izjava pravilno prenesena onda se on ponasa sramno za jednog profesionalnog igraca tenisa. Tipsarevic ga je pobjedio inteligentnom igrom forsirajuci Dodiga da igra svoj beckhand koji je obicno zavrsavao izvan igralista. Pravi igrac je gentleman i u porazu i u pobjedi. Trebao bi se ugledati na Novaka i na Ljubicica koji su skromni ljudi iako su veliki igraci.

Avatar rocky-tg
rocky-tg
22:05 12.08.2011.

pa sta sam krivo reko, ovo je cisti fašizam i komunizam na ovoj stranici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije