Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Hrvatska - Italija 1:1, Dodig izgubio od Seppija 3:1 u setovima

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
01.02.2013.
u 21:46

Talijanski tenisač u Torinu je pobijedio Ivana Dodiga 3:1 u setovima, bilo je 6:2, 6:7, 6:4, 6:4

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bomba
14:58 02.02.2013.

Čilić i Dodig. Igrači koji igraju za Hrvatsku a rođeni u Međugorju,Hercegovina. Od cijele Hrvatske u muškom tenisu njene boje brane dvojica Hercegovaca u državi gdje se na posprdan i podrugljiv a nekada i uvrijedljiv način odnese prema ljudima sa tog područja. Vidi ovaj vikend to nikoga ne smeta. Nekad povučem paralelu između Hrvarske i Srbije. I jedni i drugi omalovažavaju one koji nisu iz centra ili oko centra države a kad su u pitanju ljudi koji nešto znaju ili umiju onda se kite njima. Srbija na primjer ne može proći tjedan a da ne spomenu Nikolu Teslu kao srpskski izumitelj, mada svi znamo da je hrvatski a najviše američki jer tamo je on sve stvorio dok je u Srbiji za života bio samo jednom. Tako i Hrvati iz Hrvatske ponižavaju sve one van države a kad su uspješni onda zatvore oči na sve ono što su prije toga govorili i opet nastave razmišljati pogrdno ali samo izuzetke hvale jer im je to u interesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije