Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo na terenima Stella marisa

Don Kaćunko za sportaše priprema seminar duhovne obnove

turnir poznatih ATP Umag (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
30.07.2011.
u 18:30

Pitali smo Igora Štimca bi li se suzdržavao od psovanja kada bi igrao s don Kaćunkom. – Da se razumijemo, ja na terenu ne psujem. Inače, nismo mi s reketima došli u crkvu, već je don Kaćunko došao među nas – kaže Štimac.

Marko Ljubičić ušao je u polufinale umaškog teniskog turnira. Ne, nije tiskarska pogreška, već je jedan Ljubičić doista u polufinalu. Ivanov otac Marko sudjeluje na turniru poznatih i uspješno brani čast poznatog teniskog prezimena.

– Ne mogu oba Ljubičića krahirati na ovom turniru – našalio se tata Ljubičić, koji tenis igra tek osam godina. Rezultatski je podbacio i don Anđelko Kaćunko. Nakon četiri godine, prvi put ga nema u polufinalu. Netko se našalio kazavši da mu je to Božja kazna jer je na prvi meč zakasnio 35 minuta. No, don Kaćunko ne žali, ionako se u Umag došao družiti s prijateljima.

– Ima na ovom turniru i agnostika, no sve su to fini ljudi. Baš kao što je fin i Marin Čilić, moj omiljeni igrač. Volim ga i zato što se javno očituje o svojoj vjeri.

Više pročitajte u nedjeljnjom izdanju Večernjeg lista...

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:07 30.07.2011.

. ..jeli ruzan...ili se meni samo cini....iskreno...ruznije stvorenje nisam odavno vidio...i to jos krnjavo... .

OB
-obrisani-
19:22 30.07.2011.

jel mi može netko objasniti šta je to duhovna obnova i čemu služi?

Avatar Sor@n
Sor@n
19:51 30.07.2011.

Ahaha, nešto kao duševna generalka, valjda ti izmjene zastarjele djelove duše i pokrpaju živce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije