Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Đoković ušao u polufinale: Sad idem do kraja!

Novak Đoković
PIXSELL
03.07.2013.
u 20:01

– Puno mi je značilo što su moj meč s tribina gledali kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić i Andrej Ševčenko

Srpski tenisač Novak Đoković uvjerljivo juri prema nedjeljnom finalu Wimbledona, a prema rezultatima nadvisit će Rafaela Nadala i Andrea Agassija. Naime, kako je nabio bodovnu prednost pred Andyjem Murrayem i Rogerom Federerom, već se sada zna da ga prije listopada nitko ni teoretski ne može prestići na prvome mjestu ATP ljestvice, odnosno da će prebaciti 100 tjedana zaredom, što spomenuti dvojac teniskih velikana nije uspio... Posljednji je pred njim pao Čeh Tomaš Berdych sa 7:6, 6:4, 6:3, inače njegova vječna mušterija (omjer susreta 14-2).

– Puno mi je značilo što su moj meč s tribina gledali kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić i Andrej Ševčenko. Morao sam se dokazati. Iako izgleda da je bilo lako, bio je to napet meč, mogao je pobijediti u prva dva seta, ali spašavao sam se. Očito je, igram najbolje na travi u cijeloj svojoj karijeri. Kad sam već tako dobro krenuo, ne namjeravam se zaustaviti, sad idem do kraja – kazao je prvi favorit turnira Đoković koji će za finale igrati s Juanom Martínom Del Potrom koji je "s jednom nogom" izbacio Davida Ferrera 6:2, 6:4, 7:5. Argentinac je s ozlijeđenim koljenom uspio pobijediti i prvi put ući u wimbledonski polufinale.

>>Dodig se plasirao u polufinale parova, juniori briljirali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije