Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Dodig se plasirao u polufinale parova, juniori briljirali

Ivan Dodig (1)
Reuters/Pixsell
03.07.2013.
u 17:11

Mirjana Lučić-Baroni i Jelena Janković zaustavile su se u četvrtfinalu, bolji je bio par Su-Wei Hsieh/Shuai Peng

Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo izborili su polufinale Wimbledona u parovima. Izbacili su Blakea i Melzera sa 7:5, 6:0, 6:7, 6:4. Za finale će igrati protiv Paesa i Štepaneka. Mirjana Lučić-Baroni i Jelena Janković zaustavile su se u četvrtfinalu, bolji je bio par Su-Wei Hsieh/Shuai Peng sa 5:4, 5:7.

Hrvatski su juniori briljirali, Ana Konjuh pobijedila je u 3. kolu Brazilku Beatriz Haddad Maiju 6:2, 6:3, a slavio je i Ivaniševićev štićenik Borna Čorić svladavši Talijana Filippa Baldija sa 6:4, 7:5.

>>Srbi pišu da Ivan Dodig igra u majici na kojoj je ustaški grb!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije