Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MADRID

Cristiano Ronaldo iz prvog reda uživa u Nadalu

Cristiano Ronaldo
Reuters
14.05.2010.
u 14:31

Španjolski tenisač Rafael Nadal apsolutna je atrakcija ovog tjedna na ATP turniru u Madridu (zemljana podloga) iz Masters serije 1000.

U njemu ne uživaju samo "obični smrtnici" nego i dio nogometaša madridskog Reala ispred kojih je ovog vikenda ključna utakmica sezone u Primeri.

Naime, Real još uvijek lovi Barcelonu koja na vrhu ljestvice ima bod prednosti. No, vjerojatno je pred Barcelonom domaća utakmica formalnosti protiv Valladolida. Ipak, Real Madrid se nada čudu na Camp Nouu, a usporedno s tim oni moraju obaviti svoj dio posla protiv Malage u gostima.

Realovi se igrači za vikend jednim dijelom pripremaju i gledajući ATP turnir u Madridu, iako mu neće moći svjedočiti do samog kraja. Posebno će vjerojatno biti žao Cristianu Ronaldu koji je iz prvog reda počasne lože pratio Rafaela Nadala u dva meča (protiv Dolgopolova i Isnera).

- Lijepa igra. Uživao sam kao i vjerojatno svi gledatelji. Uvijek je lijepo gledati Nadala - rekao je Cristiano Ronaldo i nakon toga se "prebacio" na svoje teme.

- Još se uvijek imamo pravo nadati naslovu i činimo to. Tko zna, možda se dogodi čudo, a u tom slučaju moramo biti spremni.

Portugalac je dodao i sljedeće:

- Želim do kraja karijere biti u Real Madridu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije