Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD MELZERA

Čilić: Odjednom sam počeo brzati

Marin Čilić
AFP
25.02.2010.
u 15:52

Hrvatski tenisač Marin Čilić priznao je nakon poraza od Austrijanca Jürgena Melzera u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju da je sam vratio suparnika u meč.

- Išao me udarac vrlo dobro, a izvrsno sam i servirao – izjavio je Čilić govoreći o uvodnom dijelu meča, u kojem je dospio do vodstva 4:1 i dvije break-lopte na Melzerovu servisu. Tada je, međutim, neobjašnjivo stao i Austrijanac je slavio pobjedu 7:6 (8), 7:5.

- Počeo sam brzati pri svojemu prvom sljedećem servisu (pri vodstvu 3:2 u prvom setu, op.a.). Izgubio sam tri ili četiri poena u nizu i od tog je trenutka Melzer počeo igrati daleko bolje. Zasluženo me pobijedio – dodao je 21-godišnji Međugorac.

S druge je strane najbolji austrijski tenisač realno priznao da je od šestog gema prvog seta igrao svoj najbolji tenis.

- Nakon što je poveo 4:1, pribrao sam se i odigrao gotovo savršen meč.

U polufinalu turnira Austrijanac će igrati protiv Rusa Mihaila Južnija, koji je sa 6:3, 6:4 pobijedio Srbina Janka Tipsarevića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije