Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umaški ATP turnir (25. do 31. srpnja)

Čilić, Ljubičić i Dodig na Prpićevu tragu

'Marin Cilic of Croatia returns the ball to Arnaud Clement of France during their tennis match at the Queen\'s Club Championships in west London June 8, 2011.  REUTERS/Suzanne Plunkett (BRITAIN - Tags
'SUZANNE PLUNKETT'
16.06.2011.
u 14:59

Na ovogodišnjem ATP Croatia Openu igrat će sedmorica igrača iz prvih 40 na svijetu, što je najviše u tom tjednu

– Umag mi je jedini turnir koji sam osvojio, bilo je to na prvom turniru 1990., ove je godine dobra prilika da napokon dobijem hrvatsko društvo na listi pobjednika. Tu su trojica naših najboljih igrača, Marin Čilić, Ivan Ljubičić i Ivan Dodig, i moja bi želja mogla biti ispunjena, premda im neće biti lako – smatra današnji teniski izbornik Goran Prpić.

– Uz naš udarni trojac, ove smo godine na turniru osigurali nastup čak sedmorice igrača iz prvih 40 na svijetu, ostali ATP turniri u tom tjednu (Gstaad i Los Angeles) imaju najviše petoricu iz tog kruga igrača – ponosno ističe direktor turnira Vanja Božičković. U Umagu će ove godine, uz najbolje hrvatske tenisače, nastupiti i Ukrajinac Dolgopolov, četvrtfinalisti ovogodišnjeg Roland Garrosa Argentinac Chela i Talijan Fognini, Španjolci Robredo i Ferrero (branitelj naslova), Ukrajinac Stahovski...

Ove će godine slika iz umaškog Stella Marisa ići u 70 zemalja na svim kontinentima, a turnir će prenositi 12 svjetskih TV postaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije