Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJ IZ PROŠLOSTI

Talijanski stručnjak: Odbio sam Đokovića zbog Hrvata i ne kajem se zbog toga!

09.11.2021.
u 15:11

- Novakov otac tražio je od mene punu posvećenost, a nisam mogao ostaviti akademiju, bio sam vjeran tim momcima. Također, postojao je problem...

Talijanski trenerski stručnjak Riccardo Piatti prisjetio se suradnje s Novakom Đokovićem za talijanski Corriere della Serra pa otkrio zašto je ona bila tako kratka.

Naime, radilo se o periodu od 2005. do lipnja 2006., kada je Srbin tek postao punoljetan. Ali, Piati je odlučio ipat ostati vjeran akademiji i Ivanu Ljubičiću, kojem je bio trener od 1997. do kraja karijere.

- Novakov otac tražio je od mene punu posvećenost, a nisam mogao ostaviti akademiju, bio sam vjeran tim momcima. Također, postojao je problem... Ljubičić je Hrvat bosanskog porijekla, a Đoković Srbin. Tada je rat na Balkanu još bio svježa uspomena i postojala su neslaganja između zemalja - objasnio je Piatti pa dodao:

- Ispravno sam postupio i sad mi je san osvojiti Grand Slam s Jannikom Sinnerom. Potraga za Svetim gralom se nastavlja!

Da je ostao uz Đokovića, vjerojatno bi ih imao nekoliko "na kontu", no izabrao je Ljubičića. I sad će pokušati velike stvari učiniti s 20-godišnjim Talijanom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije