Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suze za kraj

Sve je iznenadio ovaj detalj s Iniestine presice! Rakitićeva dirljiva poruka

Andres Iniesta
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.04.2018.
u 18:50

- On mi je pomogao da gledajući njega razumijem nogomet. Ne gledajte samo što je osvojio, već kako je igrao, kakav je profesionalac bio - rekao je Pep

Andres Iniesta danas je u suzama objavio da na kraju sezone nakon 22 godine napušta Barcelonu.

- Moja priča u Barceloni se završava na kraju ove sezone. Fizički i na mentalnom nivou sam stigao do kraja puta. Ono što sam postao dugujem Barceloni i La Masiji - rekao je 33-godišnji Iniesta koji ipak nije želio otkriti gdje će nastaviti karijeru.

Od legendarnog Španjolca na Instagramu se oprostio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

- Moj kapetan, moj suigrač, moj prijatelj. Uživajmo u vrememu koje imamo. Sretno tebi i tvojoj obitelji u novom izazovu. Veliki zagrljaj - napisao je Rakitić.

Bivši Iniestin trener Pep Guardiola biranim je riječima pričao o veznjaku.

- Mogao bih tri minute pričati što Iniesta znači ne samo Barceloni, već nogometu. On mi je pomogao da gledajući njega razumijem nogomet. Ne gledajte samo što je osvojio, već kako je igrao, kakav je profesionalac bio. Hvala mu na svemu. Nadam se da će se jednog dana vratiti u Barcelonu prenijeti svoje znanje - poručio je Pep.

Zanimljivo, na oproštajnoj presici kapetana nisu bila samo dva igrača Barcelone - Lionel Messi i Luis Suarez, što je mnoge iznenadilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije