Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svom stilu

Božićna čestitka svjetskog prvaka: Stipe Miočić kao rimski car

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/11
26.12.2016.
u 22:35

Dok ga s druge strane Fabricio Werdum proziva i traži revanš, svježe oženjeni Miočić uživa u svoj prvom Božiću koji provodi u braku sa svojom suprugom. Nije propustio priliku da tim putem fanovima čestita Božić, a to je napravio u svom stilu, kojem nikad ne nedostaje zezancije

Među mnogim UFC borcima i borkinjama koji su putem društvenih mrežama čestitali blagdane svojim prijateljima i fanovima, našao se i Stipe Miočić, čija se čestitka ipak istaknula po svojoj originalnosti, piše Fightsite.

Dok ga s druge strane Fabricio Werdum proziva i traži revanš, svježe oženjeni Miočić uživa u svoj prvom Božiću koji provodi u braku sa svojom suprugom.

Nije propustio priliku da tim putem fanovima čestita Božić, a to je napravio u svom stilu, kojem nikad ne nedostaje zezancije.

“Sretan Božić svima. Nadam se da vam je dan pun sjajnog druženja s obitelji, puno dobre hrane, toplog ogrjeva te ove moje fenomenalne fotografije.”

Nije loše biti UFC-ov teškaški prvak, zar ne? Još ako je to Stipe Miočić…

Komentara 2

Avatar UHROAP
UHROAP
00:19 27.12.2016.

Sretan i blagoslovljen bozic! tebi i tvojoj obitelji! Zivio legendo Stipe.. i sretan ti imendan!

FI
Fisherman
16:44 27.12.2016.

ovo je prava faca. svijetski prvak, showman, humanitarac, domoljub.. svaka cast Stipi. #ANDSTILL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije