Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC PRVAK

Stipu Miočića uhvatila nostalgija: Moram se vratiti u Hrvatsku

Cro Cop Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
17.12.2016.
u 10:43

"Probudio sam se uz hladno vrijeme i 15 cm snijega. Inače mi ne smeta, no poželim da sam u Hrvatskoj sa svojim bratom i ostatkom obitelji, uz nevjerojatnu hranu i piće, i da uživamo u životu. Ovo je bilo 2014. Moram se vratiti", napisao je Stipe

Stipe Miočić bio prije mjesec dana u Hrvatskoj, no već ga je uhvatila nostalgija za zemljom roditelja. U SAD-u mu je prehladno.

"Probudio sam se uz hladno vrijeme i 15 cm snijega. Inače mi ne smeta, no poželim da sam u Hrvatskoj sa svojim bratom i ostatkom obitelji, uz nevjerojatnu hranu i piće, i da uživamo u životu. Ovo je bilo 2014. Moram se vratiti", napisao je Stipe na Facebooku.

Stipe Miočić često naglašava koliko voli Hrvatsku, Jednom je rekao:

- Biti Hrvat nevjerojatan je osjećaj. Mi smo ratnici, spremni na sve. S njima se ne smiješ igrati. Čvrsti su to ljudi. Nekad davno, i moj je djed boksao i bio je žestok tip. Govorila mi je baka o njemu. Volim svaku sekundu toga što sam Hrvat. Boriti se za svoju obitelj, za svoje korijene. Jer, moja majka i otac tako su ponosni na svoje podrijetlo i ja ih u tome podržavam. Ponosan sam na to tko sam i koje sam nacionalnosti.

>> Stipe Miočić porukom o Hrvatskoj oduševio tisuće navijača

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:47 17.12.2016.

naravno da su hrvati borci pa dokazali su nedavno a i bivšoj državi su bili softwer a komšije hardwer

JM
jezero-matica
13:14 17.12.2016.

Nemoj Stipe da jadan nisi,utopiti ćeš se u udbaškoj močvari!

UM
umnjak
14:41 17.12.2016.

Stipe ljudina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije