Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILICA DABOVIĆ

Srpkinja o kojoj priča Hrvatska zaradi tisuće eura na stranici za odrasle. Šokirala je novom objavom

Foto: Milica Dabović Twitter
1/8
17.07.2023.
u 12:24

41-godišnju košarkašicu hrvatska je javnost upoznala 2013., kada je srpska sportašica stigla u redove Novog Zagreba. U Hrvatskoj se zadržala tek jednu sezone, no rijetki su je zaboravili.

Kontroverzna srpska košarkašica Milica Dabović objavila je provokativnu sliku na Instagramu i dobrano iznenadila pratitelja i njezine fanove. Bivša igračica KK Novog Zagreba ponovno je izazvala pomutnju eksplicitnom objavom na Instagramu. Novopečena zvijezda Onlyfansa svakodnevno objavljuje slike i videa na društvenim mrežama, a bilo da su sa službene stranice za publiku od 18+ ili snimljeni samo za Instagram, pratitelji primjećuju da nema velike razlike kada je riječ o golotinji, pišu srpski mediji.

Ovog puta Milica je pozirala na plaži, uslikala je kako izgleda samo u PVC gaćicama koje se drže na dvije špagice. U prvom planu je veličina materijala kojim je prekrivena, a potom i trbušnjaci. U opisu ove provokativne slike stoji: 'Polako sam postajala imuna na svaki negativan komentar, pokušavala sam upiti sve ono dobro, što mi je koristilo.'

Ovom objavom Milica je otkrila kako vjerojatno i za ovu objavu očekuje kritike, a u komentarima su se osim čestitki na izgledu javili i nekoliko komentara poput 'Bože dragi' te 'Zaboga , Milice, šta je ovo?'.

VEZANI ČLANCI:

Više o tome pogledajte OVDJE

 

 

 

Komentara 5

JO
jozakontra
13:17 17.07.2023.

Hrvatska priča o ovoj, a gdje to osim na ovom portalu :)

DU
Deleted user
23:04 19.07.2023.

nikad dosad nisam cuo da itko u Hrvatskoj prica ili pomislja na ovakvu cajkusu

Avatar Moodleen
Moodleen
15:44 17.07.2023.

Trofaznjaci ostaju trofaznjaci.... Predlažem im da si servisiraju izvjesna vozila sa veeeelikim zadnjim kotačima, mogla bi im zatrebati. Vele meteorolozi da postoji mogućnost oluje... Oluje, pardon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije