Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJESTILA SE U LOŽU

Srbi zatečeni potezom Đokovićeve djevojke u Beogradu, ne mogu se načuditi

Beograd: Đorđe Đoković i Saška Veselinov s psićem na ždrijebu za ATP turnir
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/4
21.04.2022.
u 22:03

Pudlica imena Zara ima akreditaciju za predsjedničku ložu kao i QR kod, a Saška se time pohvalila na društvenim mrežama.

Ovaj se tjedan u Beogradu igra ATP turnir Serbia Open na kojem nastupa i prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Nole ima veliku potporu s tribina i u njegovoj rodnoj državi se nadaju da će se vratiti na pobjedničke staze.

Đoković je uspio proći u polufinale iako mu nije bilo lako protiv mlađeg zemljaka Miomira Kecmanovića. Izgubio je prvi set, no na kraju je slavio sa 4:6, 6:3 i 6:3.

Za Đokovića u Beogradu navija i Saška Veselinov, djevojka Đorđa Đokovića, mlađeg Novakovog brata. No, ona je iznenadila srbijansku javnost budući da je za praćenje turnira akreditirala svoga psa. Pudlica imena Zara ima akreditaciju za predsjedničku ložu kao i QR kod, a Saška se time pohvalila na društvenim mrežama.

"Bizarno. Barem kada gledamo iz kuta države u kojoj živimo i činjenice da ogroman broj ljudi želi uživo pogledati neki Novakov meč, a da zato ne može izdvojiti novac", komentar je ovog Saškina poteza na Kuriru.

>> Pogledajte i ceremonijalni start WRC Croatia Rallyja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije