Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedno su zamjerili
Povratak na članak

Španjolska novinarka kritizira hrvatske navijače: 'Nesportski potez iznenadio je naše igrače'

"Nije riječ o malenom trofeju ako si morao pobijediti europskog prvaka Italiju i trećeplasiranu Hrvatsku sa Svjetskog prvenstva u Kataru", istaknula je španjolska novinarka Inma Lidon u svome tekstu za El Mundo.

Komentari 3

GR
Greben
21:55 19.06.2023.

Ometati, dakle zvizdati i slicno, izvodjenje nacionalne himne je u najmanju ruku sramotno, ma cija se himna svirala, ma tko ju ometao! Ovaj put se zvizdalo spanjolskoj himni, jednom drugom prigodom u rukometu svedskoj himni. Jos se treba poraditi na odgoju. A mnogobrojna publika je u mnogocemu drugom zadivila nogometni svijet, prema procitanom!

VL
IV
IV4
12:08 20.06.2023.

35.000 hrvatskih navijaca je tijekom izvodjenja spanjolske himne PLJESKALO. Neka se zna.

VL
SA
sani1
23:28 19.06.2023.

Primitivci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.