Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NIJE IZBORNIK
Povratak na članak

Slavko Goluža podnio ostavku!

– Očito nisam opravdao očekivanja hrvatske javnosti te ostavkom želim odagnati svaki pritisak kojim se opterećuje Hrvatski rukometni savez, moji i naši igrači, ali ponajviše moja obitelj koja sve ovo vrlo teško proživljava – poručio je Goluža

Komentari 65

KE
kentie
11:03 06.02.2015.

eto dočekasmo i taj dan...da je g. Keta otišao...u ovih pet godina uspio je osakatiti repku, izbacio bez imalo grizodušja, malo stariju generaciju igrača koje je bila i jeste i te kako upotrebljiva za repku, efekt pomlađivanja nije dao rezultate, danas imaš oštro podijeljen roster, starteri prvi šest prekaljeni, ali i pohabani igrači, i mlade za koje nisi siguran jer mogu odigrati na visokoj razini...i tu smo di smo...Keta, sretno i berićetno ti bilo u bližoj i daljoj budućnosti...bio si uvijek lik koji je zabrinuto izgledo i bez pardona treniro strogoću na krivom mjestu...zato je repka danas tamo di je...a čuđenja i pitanja na sve strane, a najviše bole ona od stranih igrača i funkcionera koji se čudom nisu mogli načuditi tko je sve od naših izvan repke...

VL
QW
qwe
11:53 06.02.2015.

Konačno, kraj! Predugo je trajalo. Pamtit ću ga po izjavi da ga je naš protivnik Poljska "ugodno iznenadila jer igra disciplinirano". Možda je i znao što treba, ali nije bio autoritet "zvijezdama". Katar je pokazao što može napraviti odličan trenerener s, praktično, anonimcima. Serdarušić djeluje uvjerljivo.

VL
MR
mrki69tua
11:34 06.02.2015.

Odmah ću napomenuti da na ovom SP nisam pogledao NIJEDNU utakmicu Hrvatske, a upravo zbog ovog nestručnog čovjeka koji bi za početak morao voditi osnovnoškolsku momčad pa ako dođe do reprezentacije, dodje, a ovako sramota. Između ostalog izjavljuje: "Posao izbornika radio sam predano, profesionalno i savjesno i pritom ostvario ciljeve koje smo zajedno sa Savezom postavili..."; pa zašto su onda ikad smjenili Červara? I najgori rezultat mu je bolji od Golužinog.

VL
PI
pidocha
11:29 06.02.2015.

ostavku si triba dati nakon utakmice protiv njemačke.ne zbog rezultata šestog mista već zbog očajne igre svih devet utakmica.da si svoj maksimum na tome ti hvala i adio.izajva da tvoja obitelj proživljava teške trenutke,,,,mislim,mislim,,,,tja,pa nisi vodia bitku za oslobođenje hrvatske,to je sport,goluža,sport.reci svojoj familiji,,,sport

VL
DU
Deleted user
10:47 06.02.2015.

Červara su najurili jer je gubio finala, a poslije njegove ere - do finala više nikad nismo ni stizali. Goluža je naposljetku shvatio da kad izostanu rezultati, ostavka ne smije izostati. Kad se samo sjetim tih njegovih izjava: Krvavih koljena! Na glavu! Raširi! Nemoj mi to radit! - k o da je poslovođa u građ. sektoru...

VL
Avatar gnjuss
gnjuss
10:45 06.02.2015.

Neka je otišao, Hrvatska je rukometna VELESILA, i ne smijemo prihvatiti 6.mjesto kao "OK". Goluža nije napravio ništa, samo je od velesile napravio selendru.

VL
LU
LUDBREŽAN
10:47 06.02.2015.

Ipak ima u Slavkecu onog nešto što čini čovjeka čovjekom Nije on dežurni krivac za rezultate koje je postigla naša repka u zadnje vriejme, problem je mnogo dublji, počev od predsjednika saveza, Gopca i svih ostalih tijela HRS-a Nadam se se da će se sad u savez uključiti oni koji su to dokazali svojim radom a i rezultatima, da se neće opet tražiti "podobni" Kako bi naš rukomet uznapredovao moramo posebno obratiti pažnju na mlađe dobne uzraste, tu smo u u zadnje vrijeme uznazadovali a naši prvi susjedi (slovenci) nas prestigli u svim segmentima igre i organizacije rada s mladima Dobar potez za Hrvatski rukomet je odlazak Slavkeca s mjesta selektora, dobar

VL
DO
domazl
12:33 06.02.2015.

Ovo mu je najbolji potez u njegovu mandatu. Svaka čast na njegovoj želji, volji, igračkom zalaganju, ali za svirati klavir moraš imati i obrazovanje. Hvala za sve učinjeno u rukometu i sretno!

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
14:19 06.02.2015.

A Gobac? Što on čeka? On treba otići. Umoljavam komentatore prek Une i prek save da obuzdaju svoju mržnju. Evo, naučite nešto, iz davne 1879, veliki hrvatski povjesničar i tada dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu, Vjekoslav Klajić : "Pomaži Hrvatu,tu, jer pomažeš bratu! Suviše nam jada zadavaju naši dušmani, koji hoće da nas zatru, pa da nas nestane s lica zemlje. A da mi sami budemo ortaci njihovi, gložeći se medju sobom i izjedajući jedan drugoga? Čestit čovjek ne radi nikome o glavi, pa ni zatorniku sreće svoje. A kamo li da čestit Hrvat kopa grob svome bratu Hrvatu! Pomaži Hrvatu, gdje možeš i kako možeš. Pomaži rataru, zanatliji, trgovcu; pomaži svakomu tko radi kao pravi Hrvat. Ako ti je birati izmedju Hrvata i tudjina, odaberi Hrvata, pa bio i manje vrijedan od tudjina. Neka ti bude vazda geslo: “Svoj k svomu!” Pomaži Hrvatu, ne pitajući ga, da li je iz Zagorja ili Primorja, iz Dalmacije ili Istre, iz Bosne i Hercegovine ili Slavonije. Ta svi ste sinovi jedne majke, svi ste Hrvati! Pomaži ne samo Hrvatu, nego i svemu, što je hrvatsko. Podupiraj hrvatsku knjigu, hrvatsko slikarstvo i kiparstvo, hrvatsku pjesmu i glazbu, hrvatske družine i zborove; pomaži svemu, što promiče napredak, čast, sreću i slavu hrvatskoga naroda i domovine. U današnje doba, gdje svaka ptica k svojem jatu leti, gradi i kiti samo svoje gnijezdu. Ljubi brata Hrvata i pomaži mu, jer zgodno veli stara narodna: “Tko ne priznaje brata za brata, priznat će tudjina za gospodara.”

VL
KA
Karlek1
10:56 06.02.2015.

Neshvatljivo je da jedan Balić ili Sulić ne igraju za hrvatsku repku, a istovremeno normalno igraju vani u klubovima... !?

VL
DU
Deleted user
12:31 06.02.2015.

Jedina ispravna odluka Goluže od kada je na kormilu repke!

VL
KA
Kamper
11:56 06.02.2015.

Koji bu sad Bosanac došao na mjesto izbornika?

VL
Avatar jumanji
jumanji
11:14 06.02.2015.

jedna momcad se mora uvijek dalje razvijati no odkada je Goluza vodio momcad nema razvitka. Hvala sto je otisao s karekterom , sada je na redu da drugi pokusaju svoju srecu..

VL
LO
Long
11:32 06.02.2015.

Sad cemo vidjeti kad dodje Balic i ekipa za vodstvo repke. Jel Hrvatskoj zasluzeno 6.mjesto ili si ti Slavko konj?

VL
PP
pp
13:06 06.02.2015.

Hvala Goluži na svemu dobrom. Svjetska, europska i olimpijska bronca su rezultati koji će se pamtiti. A sad u nove pobjede!

VL
CR
crocro
14:33 06.02.2015.

Goluža je otišao časno podnijevši ostavku. Nečasno bi bilo da je ostao i dalje voditi reprezentaciju koja već duže vremena ne polučuje očekivane rezultate. I to je tako. Da smo osvojili srebrnu medalju, bio bi uspjeh i u zračnoj luci bi svi bili nošeni na rukama. Da ne pričam o zlatu. Pa i bronca bi ga ostavila na kormilu. Ali sve osim medalja je neuspjeh za svjetsku velesilu. Zapravo mi se više ne smijemo nazivati svjetska rukometna velesila sve dok s novim izbornikom ne potvrdimo stari status npr- iz vremena Line Červara. Hvala Goluži na trudu, a novom izborniku želim da nas čim prije vrati u društvo kojem pripadamo u svjetsku rukometnu elitu. Sa šestim mjestom mi to nismo, koliko god željeli.

VL
JA
japanokinez
11:15 06.02.2015.

A moja obitelj sto te svo vrijeme trpi i sto te tesko doživljava, obitelj moje rodbine i prijatelja, obitelj mojih kumova, zar to nisu vrijedne obitelji, vrijedne tvoga spomena? Ma mici se vise iz tog sporta i prestani ti kao jedinka maltretirati sve oko sebe sa tim tvojim analizama.

VL
AP
Arteme_povedinas
12:53 06.02.2015.

fala boze

VL
ZA
Zagor
11:02 06.02.2015.

e moj goluža.... hrvat....hercegovac... domolju... a mozak... to niti jednom nisi spomenuo.... pa eto ja sam hrvat .... domoljub istina Hrvatski.. i nisam hercegovac.... fali mi još samo to da budem trener....

VL
Avatar cartman82
cartman82
11:23 06.02.2015.

ajbok.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.