Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITAN ZA EURO

Tajnovita ozljeda Ivana Balića

Ivano Balić
Antonio Bronić/PIXSELL
11.01.2012.
u 20:24

Gora od ove ozljede bila je ona iz 2008. godine kada je Ivano ozlijedio potrbušnicu.

Tko bi rekao da će bezazlena utakmica s Iranom na Croatia kupu donijeti toliko nevolja izborniku Slavku Goluži. Naime, na toj utakmici Ivano Balić ozlijedio je prepone i zbog te je ozljede trenutačno njegov nastup na Europskom prvenstvu u Srbiji vrlo upitan. Zanimljivo je da Ivano od 2003. do sada nije propustio ni jedno veliko natjecanje.

Slavko Goluža, izbornik hrvatske reprezentacije, uporno je proteklih dana izbjegavao odgovore na pitanja što je s Balićem.

– Pitajte liječnike – bio bi uvijek spreman odgovor našeg izbornika.

A liječnici bi uglavnom šutjeli. Ili ne žele ništa reći ili im je rečeno da ništa ne govore. Možda se boje jer su novi u reprezentativnom stožeru. Naime, dugogodišnjeg liječnika muške rukometne reprezentacije Mladena Miškulina zamijenio je Tomislav Madžar.

– Ivano je zajedno s Dragom Vukovićem radio po posebnom programu. Moram razmišljati i pripremiti momčad za Island kao da njih dvojice neće biti – rekao je na jednoj konferenciji za novinare Slavko Goluža.

Ivano je počeo ozbiljnije trenirati i do odlaska reprezentacije u Srbiju (subota) znat će se hoće li moći pomoći reprezentaciji. Neće biti iznenađenje ne bude li prijavljen za prvi krug i propusti li prve tri utakmice, da bi eventualno bio spreman za drugi krug u kojem Hrvatsku čekaju odlučujuće utakmice s Francuskom i Španjolskom za ulazak u polufinale.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Komentara 6

PA
Palooka
21:35 11.01.2012.

Ivano Balić je \"ozlijeđen\" prije svakog značajnog takmičenja. Naš vrhunski šahist Kruno Hulak jednom je rekao: \"Kakav sam ja to šahist kad još nikada nisam pobjedio zdravog čovjeka. Svi koje pobjedim baš su tada bili bolesni.\"

Avatar comandante
comandante
21:55 11.01.2012.

Vijest bi bila da je Ivano zdrav. Valjda mu je lakse igrati ako ima neki alibi.Osim toga svake 2 godine igrati europska i svjetska prvenstva dosadi i bogu i vragu. Zasto neigraju svake 4 god. kao nogometasi,kosarkasi pa bi nam manje dosadjivali sa zdravstvenim kartonima Balica i Balica...

VI
virkom
22:56 11.01.2012.

Ivano Balic i Blanka Vlasic su vjerovatno sjedili u skoli u istoj klupi :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije