Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon teške pobjede

Šola: Imamo više sreće nego pameti

Hrvatska Austrija
Foto: Pixsell
1/20
26.01.2010.
u 19:50

Još jednom uzbudljivom završnicom Hrvatska je došla do nove pobjede pobijedivši domaćina 26:23, ali igra je bila daleko od dobre, što je potvrdio je trener vratara Vlado Šola.

- Imamo više sreće nego pameti u ove posljednje dvije utakmice, protiv Islanda i Austrije. Djelujemo prestatično u obrani i napadu i ovako ćemo teško dalje. U zadnjem napadu dečki uopće nisu razmišljali da nam treba možda gol razlika i nisu išli zabiti gol - rekao je odmah nakon utakmice trener vratara Vlado Šola.

Ivan Čupić bio je najbolji strijelac Hrvatske sa šest pogodaka, a nakon utakmice priznao je kako mi očito ne znamo bez neizvjesnih završnica.

- Očigledno ne znamo drugačije. Nakon dobrog starta, umjesto da svi dobijemo minutažu, mi smo se na kraju svi umorili - rekao je Čupić dodavši:

- Imali smo pet-šest razlike, ali ispadale su nam lopte kao da ne znamo igrati rukomet, ali na kraju smo imali sreće pa smo pobijedili.

Denis Buntić bio je odličan u završnici kada je zabio posljednja dva gola za potvrdu pobjede.

- Nećemo imati puno kredita u sljedećim utakmicama. Nismo briljirali, mučimo se dosta, al' glavno da pobjeđujemo. Nadamo se da će nam dan odmora dobro doći, da ćemo pobijediti Dance i ući u polufinale - rekao je Buntić.

Austrijski trener zbog stalnog prigovaranja dobio je crveni karton, a Hrvatskoj tako poklonio igru s igračem manje.

- Njihova trenera nisam ni gledao, ali nam je puno pomogao, dao nam je neka isključenja i zato mu hvala - rekao je Čupić.

U posljednjoj utakmici dana Norveška može Hrvatskoj donijeti polufinale, pa igrači ne dvoje za koga će navijati.

- Nikad nam se nije poklopilo, ali idemo navijat' za Norvešku pa da prije posljednje utakmice osiguramo polufinale - zaključio je Čupić.

Komentara 3

VO
Volimrukomet
19:07 27.01.2010.

Pa Vlado nemoj sad i ti da ides na igrace. Sam znas koliko si puta u Karijeri imao srece.

ZO
zorildo
13:59 28.01.2010.

vlado kad ode Lino ti budi izbornik.Svaka čast

VI
visio
15:22 28.01.2010.

Šola posvuduša... imaš ti manje pametai nego sreće... budala.... nismo izgubili utakmicu, a on sere okolo... daj otkaz!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije