Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGOĐEN KOVANICOM

Šešum propušta finale, no neće na operaciju

Žarko Šešum
telegraf.rs
Autori: Damir Mrvec, Antonela Vukorepa/VLM
28.01.2012.
u 11:18

Nesretni rukometaš prije tri godine bio je žrtva huliganskog napada u Mađarskoj s našim Pešićem.

Srpski rukometaš Žarko Šešum kojemu tijekom polufinale utakmice EP-a ozlijeđeno oko ostat će u bolnici barem tri dana i tako propustiti nedjeljno finale protiv Danske. Podsjetimo, navijači u BeoAreni su na meti imali Slavka Golužu i Ivana Balića, no na kraju su kovanicom pogodili vlastitog reprezentativca i ozlijedili mu rožnicu!

Kako je izvjestio direktor srpske reprezentacije, ozljeda je ozbiljna, no operacija neće biti potrebna.

- Šešum je pogođen kovanicom, a ne kako su pojedini mediji pogrešno prenijeli bocom, upaljačem ili strelicom za pikado. Povreda nije bezazlena, ima unutrašnje krvarenje oka i neće moći igrati u nedjelju. Operacija vjerojatno neće biti potrebna, ali to ćemo definitivno znati tek danas poslije liječničkog sastanka – rekao je Vladica Spasojević.

Suigrači će ga tijekom dana posjetiti u bolnici.

- Sramota je ponašanje naših navijača, pogodili su našeg jako važnog igrača, ali onaj tko je to radio ušao je prema hrvatskim igračima, a to je vrlo ružno jer oni su naši veliki prijatelji i pokazali su u Beogradu da su i veliki sportaši - rekao je srpski reprezentativac Vujin.

Žarko Šešum je, s Rumunjem Marijanom Kozmom i našim Ivanom Pešićem, prije tri godine bio žrtva huliganskog napada ispred noćnog kluba u mađarskom Vespremu. Rumunj je tada na smrt izboden, našem vrataru je izvađen bubreg, a Šešum je i tada povređeno oko.

Ključne riječi

Komentara 37

99
99999
11:45 28.01.2012.

srbi su takvi lažovi, da to svijet nije vidio. KOVANICA? kovanica od 5 kila ili? ma sramota, uvijek relativiziraju svoje prljavosti. okupiraju selo zakolju sve što se kreće, od 1 do 101 godine, a onda kažu \"tko nas bre zavadi\". sada pogode čovjeka bocom koja je bila namjenjena drugome, pa samo izmišljaju nešta drugo samo da prikažu kao da se ništa strašno nije dogodilo. samo još više dokazuju da s njima ne treba imati nikakvog posla.

M0
Matija 011
11:49 28.01.2012.

Nema veze sto smo pogodili svog rukometasa kovanicom,verujm i ubedjen sam da njemu to na kraju nije nimalo tesko palo,naprotiv sigurno se smeska dok ga previjaju:)))

OB
-obrisani-
11:44 28.01.2012.

ludi srbi,kopaju po kontenjerima,razbacaju s ekovaniicama.... Jadn covjek sto idioti naptravit znaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije